fbpx

Πρωτοβουλία ΕΟΑΑ και ΑΣ Παναθήναια για βοήθεια στον δοκιμαζόμενο Τουρκικό και Συριακό λαό

Πρωτοβουλία ΕΟΑΑ και ΑΣ Παναθήναια για βοήθεια στον δοκιμαζόμενο Τουρκικό και Συριακό λαό

Με ανακοίνωσή τους η Ελληνική Ομοσπονδία Ασιατικών Αθλημάτων μαζί με τον Αθλητικό Σύλλογο Παναθήναια ενημερώνουν ότι “αναλαμβάνουν πρωτοβουλία προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δοκιμάζονται στην Συρία και Τουρκία από τον φονικό σεισμό.

Οι λαοί της γειτονικής μας Τουρκίας και της Συρίας βιώνουν δραματικές στιγμές μέσα στο κρύο και στον πόνο, με χιλιάδες νεκρούς, δεκάδες χιλιάδες αγνοούμενους και άστεγους…

Η συμπαράσταση σε όσους υποφέρουν πρέπει να είναι έμπρακτη και στοχευόμενη για να είναι αποτελεσματική και ουσιαστική.

Καλούμε αθλητικά σωματεία και φορείς να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους δοκιμαζόμενους Ανθρώπους που υποφέρουν.

Η ομοσπονδία μαζί με τον Αθλητικό σύλλογο Παναθήναια και η πόλη του Βύρωνα πάντα δείχνουν την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους σε μεγάλες ανθρωπιστικές κρίσεις και αυτό πράττουμε και τώρα.

Καλούμαστε όλοι να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας δείχνοντας την αλληλεγγύη μας και την αρωγή μας.

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν αποκλειστικά και αυστηρά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό!

Τα υλικά που συγκεντρώνονται αφορούν σε:

ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Όσπρια, κονσέρβες, μπισκότα, ξηροί καρποί, Αλεύρι, Λάδι και άλλες συσκευασμένες τροφές μακράς διάρκειας, γάλατα.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: Αποστειρωμένες γάζες και επίδεσμοι, Αιμοστατικοί επίδεσμοι, Ελαστικοί επίδεσμοι, αντισηπτικά, γάντια, Φλεβοκαθετήρες, Σύριγγες με βελόνες, Θερμοστατικές κουβέρτες, Παυσίπονα.

Μετά το μεσημέρι της Παρασκευής (10 Φεβρουαρίου) και έως τις 9 το βράδυ της ίδιας μέρας, καθώς και από το πρωί της Δευτέρας 13/2 έως και την Παρασκευή 17/2, οι συμπολίτες μπορούν να παραδίδουν είδη για τους σεισμόπληκτους, στην Αρύββου 50, Βύρωνας στο αθλητικό Σύλλογο Παναθήναια. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983197978″

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά