fbpx

“Κολλάει” το Ντέιβις-Γκαρσία λόγω… διαφωνίας για τον promoter της ρεβάνς!

“Κολλάει” το Ντέιβις-Γκαρσία λόγω… διαφωνίας για τον promoter της ρεβάνς!

Ενώ όλα έμοιαζαν έτοιμα για να πέσουν οι τελικές υπογραφές και να ανακοινωθεί επισήμως η σύγκρουση του Τζερβόντα Ντέιβις με τον Ράιαν Γκαρσία στις 15 Απριλίου στο Paradise της Νεβάδας, μία… λεπτομέρεια στο συμβόλαιο είναι έτοιμη να τα τινάξει στον αέρα. Αυτή της επιλογής του promoter σε ενδεχόμενη ρεβάνς.

Οι λεπτομέρειες έχουν ως εξής: Σε περίπτωση ήττας, ο Ντέιβις έχει δικαίωμα μονομερώς να φέρει τον Γκαρσία σε αγώνα ρεβάνς, μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτή η -ενδεχόμενη- ρεβάνς είναι το μήλον της έριδος ανάμεσα στην Golden Boy Promotions (GBP) του Όσκαρ Ντε Λα Χόγια και την DANZ από τη μία πλευρά και την Premier Boxing Championship (PBC) από την άλλη.

Ο Τζερβόντα Ντέιβις.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ντέιβις, όταν κατέθεσε το (διορθωμένο από την πλευρά της) συμβόλαιο ενόψει του αγώνα, έθεσε ως όρο η πιθανή ρεβάνς να ανήκει στην PBC. Η πλευρά του Γκαρσία χαρακτηρίζει αυτή την ενέργεια ως κόκκινη γραμμή. Συγκεκριμένα, από την πλευρά του Γκαρσία διαρρέεται πως έκαναν υποχωρήσεις και αποδέχθηκαν κάθε όρο που είχε θέση η πλευρά του Ντέιβις για τον αγώνα, μεταξύ των οποίων και όλα τα δεδομένα της πιθανής ρεβάνς.

Ωστόσο, μία παραχώρηση της ρεβάνς σε άλλον promoter θεωρείται ως μη διαπραγματεύσιμο δεδομένο. Συγκεκριμένα, η GBP αφήνει να διαρρεύσει πως έχει πολλές υποχρεώσεις προς τη DANZ, με την τελευταία να έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια στον Γκαρσία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Άρα, μία απώλεια ενός αγώνα ρεβάνς κόντρα στον Ντέιβις δεν είναι συζητήσιμη. Επιπρόσθετα, η ομάδα του Γκαρσία χαρακτηρίζει τη συμφωνία ως ήδη ετεροβαρής με την ίδια να μειονεκτεί, κάτι που προέκυψε από όλες τις προηγηθείσες υποχωρήσεις σε άλλα ζητήματα.

Ο Ράιαν Γκαρσία.

Σε κάθε περίπτωση, μία ματαίωση του αγώνα του Τζερβόντα Ντέιβις με τον Ράιαν Γκαρσία, δύο αήττητων πυγμάχων (28-0-0 ο Ντέιβιτς, 23-0-0 ο Γκαρσία) λόγω ενός τέτοιου όρου ακούγεται ήδη… εκνευριστική στα αυτιά αρκετών φίλων της πυγμαχίας, που ελπίζουν οι δύο πλευρές να προσπεράσουν τον σκόπελο και να επικυρώσουν το ραντεβού τους για τις 15 Απριλίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά