fbpx

Έπαιξαν έδρα στο Βέλγιο και… ήττες με “μισό” σημείο για Αθανασίου, Γιαννόπουλο

Έπαιξαν έδρα στο Βέλγιο και… ήττες με “μισό” σημείο για Αθανασίου, Γιαννόπουλο

Πολύ καλές εμφανίσεις για τους δύο αθλητές του Νίκου Κρητικού χτες το βράδυ 5 Φεβρουαρίου στο Βέλγιο. Στην πόλη Charleroi και στην διοργάνωση MΤΚ Fight Night 5 ο Πέτρος Αθανασίου αγωνίστηκε στο main event της διοργάνωσης με τον 28χρονο βελγοαναθρεμένο Μαροκινό Μοχάμεντ (Μαύρο Πάνθηρα) Κλούα.

Ο αγώνας ήταν οριακός με ελάχιστες διαφορές στη σημεία αλλά… ενώ η διαιτησία ήταν πολύ αυστηρή σε όλους τους αγώνες, στον συγκεκριμένο ένα διπλό γόνατο του Κλούα δεν τιμωρήθηκε με παρατήρηση που θα απέφερε και μείον ένα βαθμό, που στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν καταλυτικός για το αποτέλεσμα.

Δεν κερδίζεις μέσα στην έδρα του αντιπάλου σου όταν το παιχνίδι είναι στα ίσα, βέβαια ήταν με μικρή διαφορά μπροστά ο Πέτρος, αλλά… δεν πειράζει θα μπορούσε να είχε κερδίσει όντως και να γινόταν η υπέρβαση” δήλωσε ο μάνατζερ Γιώργος Περγιάλης που είχε κλείσει τους αγώνες για την Ελληνική αποστολή. Μας σχολίασε επίσης την λανθασμένη και άδικη απόφαση σχετικά με την ποινή που δεν δόθηκε για το διπλό γόνατο του Μαροκινού και θα άλλαζε και την εξέλιξη του αγώνα

Ντεμπούτο στην ίδια διοργάνωση της WFL, έκανε ένας ακόμη αθλητής του “Kritikos Camp”, ο Γιάννης Γιαννόπουλος με αντίπαλο τον 19χρονο Σουφιάν Ντερράζ. Τα ίδια και εδώ με κοντινό αγώνα που με μισό σημείο διαφορά δόθηκε απέναντι.

Ο Νίκος Κρητικός με ποστάρισμα στον λογαριασμό του έδωσε το κλίμα των αναμετρήσεων “ότι και να πω για τα παλληκάρια μου είναι λίγο. Κρίμα αυτή τη προσπάθεια τους να τη χαλάνε οι κριτές λόγω καθαρά έδρας. Ο Γιαννόπουλος στο πρώτο παιχνίδι τα έδωσε όλα και το έχασε λόγω έδρας. Όσο για τον Πέτρο γέλαγαν όλοι για το αποτέλεσμα. Το βίντεο του αγώνα θα ανέβει τις επόμενες μέρες για να δείτε και εσείς τι σημαίνει αδικία. Το καλό είναι πως ο Αθανασίου άνοιξε πόρτες και έδειξε πως μπορεί να παίξει με τέτοιους παίχτες επιπέδου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Περγιάλη για τις ευκαιρίες που δίνει στα παιδιά μου. Τα καλύτερα έρχονται”

Νίκος Κρητικός με τους αθλητές του Αθανασίου και Γιαννόπουλο
η Ελληνική αποστολή
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά