fbpx

Ευρωπαϊκό U21: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου!

Ευρωπαϊκό U21: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου!

Η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στα -61κ. μετά από την επικράτησή της, στον τελικό της κατηγορίας U21, απέναντι στη Γερμανίδα και Νο. 7 του κόσμου, Ριμ Καμίς με 4-2, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων/Νέων/U21 που γίνεται αυτές τις ημέρες στη Λάρνακα της Κύπρου.

Η πορεία της Ελληνίδας καρατέκα και Νο. 22 στην παγκόσμια κατάταξη, προς το χρυσό μετάλλιο, ξεκίνησε από τη δραματική αναμέτρηση του 1ου γύρου απέναντι στην Ιταλίδα Ορόρα Γκρατσιόζι με sensu (5-5), ενώ στη συνέχει κέρδισε και την Ιρλανδή Άιλα Ο’ Σάλιβαν με 7-2.

Στα προημιτελικά ξεπέρασε και το εμπόδιο της Βόσνιας Μαρίνα Κέρτες με 5-1, ενώ στα ημιτελικά συνέχισε το επιθετικό της κρεσέντο κερδίζοντας και τη Σκοπιανή Βικτορίγια Γιοβανόφσκα με 7-4.

Στον τελικό η Χρυσοπούλου συνέχισε στο ίδιο πλάνο της, με συνεχόμενο ρυθμό και διαρκής επίθεση και με 4-2 κόντρα στην Καμίς έφτασε στην 5η νίκη της και στο χρυσό μετάλλιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι για την Ελληνίδα καρατέκα αυτό ήταν το 2ο χρυσό μετάλλιο σε σημαντική διοργάνωση μέσα στο 2023 μετά από εκείνο στην Αθήνα στο πλαίσιο του Karate 1 Series A.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά