fbpx

Ψυχωμένος Γιακουμής στο Λουμπινί!! (video)

Ψυχωμένος Γιακουμής στο Λουμπινί!! (video)

Ο Άγγελος Γιακουμής, περίπου ένα μήνα μετά τις υπογραφές με το “ΟΝΕ Championship”, μπήκε στο ρινγκ του φημισμένου Λουμπινί , αντιμετωπίζοντας τον εξίσου φιλόδοξο Ιρανό Μοχάμαντ Σαντέγκι.

Στον εναρκτήριο αγώνα της βραδιάς ο Άγγελος δικαίωσε, με την εξαιρετική του εμφάνιση και παρά το αποτέλεσμα, τους ανθρώπους που τον επέλεξαν να υπογράψει με το κορυφαίο προμόσιον. Ο αθλητής του BG Academy ξεκίνησε τον αγώνα του με δυνατά δεξιά χαμηλά λακτίσματα κι ο Ιρανός απαντούσε με το αριστερό πόδι ψηλά, όχι σημαδεύοντας το κεφάλι του Έλληνα, αλλά πάνω στις άμυνες του για να του “σπάσει” τα χέρια, προσφιλής τακτική άλλωστε των αθλητών του Μουάιτάι. Περίπου στο 1:30 του 1ου γύρου υπήρξε και το πρώτο κλιντς του αγώνα, το οποίο οδήγησε και σε πτώση στο καναβάτσο και τους δύο αθλητές.

Ο 2ος γύρος ξεκίνησε σχεδόν στο ίδιο μοτίβο, ο Ιρανός ψηλά λακτίσματα, στα οποία ανταπέδιδε αμέσως ο Γιακουμής με χαμηλά. Σιγά σιγά όμως ο Άγγελος Γιακουμής έκανε συνδυασμούς με χέρια-πόδι, αντιπαραθέτοντας πιο κικ-μπόξινγκ στυλ στο καθαρά ταϊλανδέζικο του Σαντέγκι.

Στον 3ο γύρο ο Γιακουμής μετά τα μισά, “έριξε” λίγο στροφές, αφήνοντας την πρωτοβουλία στον Ιρανό, χωρίς ωστόσο αυτός να παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο, αφού και το εντυπωσιακό push kick στο πρόσωπο του Γιακουμή δεν έδειξε να τον προβληματίζει.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους δύο αθλητές αγκαλιασμένους και νικητή τον Σαντέγκι με ομόφωνη απόφαση, αν και κατά τη γνώμη μας ίσως ο 2ος γύρος είχε γαλανόλευκο χρώμα.

Ακολουθεί το λινκ με όλους τους αγώνες της διοργάνωσης. Δείτε τον αγώνα του Έλληνα αθλητή από το 10:00 έως το 22:50.

YouTube video
https://muay-thai.apexsports.gr/2022/12/30/analysi-tou-antipalou-tou-giakoumi-pou-tha-vrei-apenanti-tou-stis-20-ianouariou-sto-loumpini/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά