fbpx

Αντόνιο Εσπίνος: «Ανυπομονούμε να δούμε κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια»

Αντόνιο Εσπίνος: «Ανυπομονούμε να δούμε κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια»

Το εγκώμιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ) έπλεξε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WFK), Αντόνιο Εσπίνος, ο οποίος βρέθηκε στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων το οποίο φιλοξενεί αυτές τις ημέρες (13-15/1) τη σημαντική διεθνή διοργάνωσης Karate 1 Series A.

O κ. Εσπίνο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη διοργάνωση τονίζοντας ότι η σχέση της WFK με την ΕΛΟΚ και τον Έλληνα πρόεδρο, Θοδωρή Σιετή είναι πολύ καλή.

«Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από αυτά που βλέπουμε εδώ. Παράλληλα είμαστε ενθουσιασμένοι που η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε επέστρεψε ως διοργανώτρια σπουδαίων events της Παγκόσμιας, μετά από δεκαετή απουσία. Η ΕΛΟΚ είναι πλέον ένας εξαιρετικός συνεργάτης της WKF και ανυπομονούμε τα επόμενα χρόνια να δούμε κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα.», είπε ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΟΚ.

«Η σχέση μας με την ηγεσία της ΕΛΟΚ και τον πρόεδρο Θοδωρή Σιετή είναι πολύ καλή. Πρόκειται για έναν οργανισμό ισχυρό, συμπαγή με πολύ καλούς αθλητές και επιθυμούμε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.»

«Είδα ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από χορηγούς, έξι περίπτερα έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του σταδίου. Επίσης είδα πολύ κόσμο στις κερκίδες και πάνω από 1.000 αθλητές από 70 χώρες. Όλοι οι αριθμοί που σχετίζονται με τη διοργάνωση είναι εντυπωσιακοί».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά