fbpx

Ένα… φορτωμένο καλεντάρι για το 2023!

Ένα… φορτωμένο καλεντάρι για το 2023!

Εξαιρετικά γεμάτο παρουσιάζεται το καλεντάρι του 2023 για το Γου Σου Κουνγκ Φου. Παρόλο που η δράση ουσιαστικά αρχίζει από το καλοκαίρι, το αγωνιστικό διάστημα της σεζόν έχει πλήθος μεγάλων διεθνών διοργανώσεων, φροντίζοντας έτσι να διατηρήσει μαχητές και φιλάθλους σε εγρήγορση.

Αναμφίβολα το πρώτο πολύ μεγάλο ραντεβού βρίσκεται το πλαίσιο της Θερινής Πανεπιστημιάδας, όπου οι αγώνες Γου Σου είναι προγραμματισμένοι για το διάστημα 29 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου. Υπενθυμίζεται πως η Πανεπιστημιάδα φιλοξενείται στην πόλη Τσενγκντού της Κίνας.

Στη συνέχεια, τα βλέμματα στρέφονται στο 9ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κουνγκ Φου, το οποίο θα φιλοξενηθεί επίσης στην Κίνα -στην πόλη Εμεϊσάν– τον Αύγουστο, αν και ακόμη εκκρεμούν οι ακριβείς ημερομηνίες. Παράλληλα, η 12η Αυγούστου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Γου Σου Κουνγκ Φου, άρα οπωσδήποτε αναμένονται… ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για εκείνη την ημέρα.

Έκτοτε, τα World Combat Games είναι εκείνα που ελκύουν το ενδιαφέρον, με τη μεγάλη διεθνή διοργάνωση να φιλοξενείται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας το διάστημα 21-30 Οκτωβρίου. Τέλος, το τελευταίο μεγάλο αγωνιστικό ραντεβού είναι το 16 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γου Σου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τέξας των ΗΠΑ το διάστημα 14-22 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά