fbpx

Σοκ: Νεκρή η 18χρονη ανερχόμενη σταρ Βικτόρια Λι! (pics)

Σοκ: Νεκρή η 18χρονη ανερχόμενη σταρ Βικτόρια Λι! (pics)

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει σε όλο τον κόσμο των μεικτών πολεμικών τεχνών η είδηση του θανάτου της Βικτόρια Λι. Η μόλις 18χρονη μαχήτρια από τη Χαβάη (με καταγωγή και από Σιγκαπούρη) “έφυγε” στις 26 Δεκεμβρίου, ωστόσο το συμβάν γνωστοποιήθηκε τώρα, αρκετές ημέρες αργότερα, από την αδερφή της Άντζελα Λι, επίσης μαχήτρια του MMA.

“Στις 26 Δεκεμβρίου του 2022 η οικογένειά μας βίωσε κάτι που καμία οικογένεια δεν πρέπει να ζει. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να το πω. Η Βικτόριά μας απεβίωσε.

Έφυγε πολύ νωρίς και η οικογένειά μας είναι πλήρως συντετριμμένη έκτοτε. Μας λείπει. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο σε αυτόν τον κόσμο. Η οικογένειά μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια”, ανέφερε μεταξύ άλλων η Άντζελα στην ανάρτησή της στο Instagram όπου γνωστοποιούσε το τραγικό συμβάν.

Πάντως, ούτε η Άντζελα ούτε κάποιο άλλο πρόσωπο από τον στενό κύκλο της Βικτόρια Λι έχει γνωστοποιήσει την αιτία θανάτου της νεαρής μαχήτριας. Σημειώνεται πως η Λι είχε προλάβει ήδη στη σύντομη καριέρα της να δώσει τρεις αγώνες και να πάρει ισάριθμες νίκες στο ONE Championship, με την τελευταία να έρχεται τον Σεπτέμβριο του 2021. Έκτοτε είχε βάλει… στον πάγο την καριέρα της για μία σεζόν, προκειμένου να ολοκληρώσει το λύκειο, με πρόθεση φυσικά να επιστρέψει μετά στους αγώνες. Νωρίτερα, είχε στεφθεί και παγκόσμια πρωταθλήτρια νεανίδων, σε ερασιτεχνικό επίπεδο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά