fbpx

Σιτιοντόνγκ: “Η Λι είχε την πιο αγνή και χρυσή καρδιά και ένα λαμπρό μυαλό”

Σιτιοντόνγκ: “Η Λι είχε την πιο αγνή και χρυσή καρδιά και ένα λαμπρό μυαλό”

Ιδιαίτερα θλιμμένος εμφανίστηκε ο Τσατρί Σιτιοντόνγκ στο μήνυμά του για τον θάνατο της Βικτόρια Λι. Ο επικεφαλής του ONE Championship, στο οποίο αγωνιζόταν η 18χρονη εκλιπούσα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αδικοχαμένη νεαρή μαχήτρια, φροντίζοντας να μην σταθεί τόσο στα εντυπωσιακά αγωνιστικά στοιχεία που έδειξε, όσο στον θαυμάσιο χαρακτήρα της, υπογραμμίζοντας έτσι ακόμη πιο έντονα το τραγικό στοιχείο της τόσο πρόωρης απώλειάς της.

“Είμαι βαθύτατα θλιμμένος με τον θάνατο της Βικτόρια Λι. Συνάντησα τη Βικτόρια πρώτη φορά όταν ήταν 11 χρόνων. Την παρακολούθησα να ανθίζει με το πέρασμα των ετών, ως μαχήτρια των πολεμικών τεχνών αλλά και ως άνθρωπος. Πάντοτε θυμόμουν το πόσο σοφά σκεφτόταν και πόσο ανιδιοτελής γινόταν, όσο περνούσαν τα χρόνια.

Φυσικά, ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο των πολεμικών τεχνών, ακόμα και τότε (σε ηλικία 11 ετών), αλλά μπορούσα να δω πως ήταν κάτι πολύ περισσότερο από όλα αυτά. Η Βικτόρια είχε την πιο αγνή και χρυσή καρδιά και ένα λαμπρό μυαλό. Φρόντισε πάντοτε πρώτα για τους άλλους και μετά για τον εαυτό της. Ήθελε να χρησιμοποιήσει τη ζωή της για να βοηθήσει τον κόσμο.

Η Βικτόρια Λι.

Πάντοτε θα θυμάμαι τη Βικτόρια ως μία πανέμορφη και πολύτιμη ψυχή που ήταν. Καλή ανάπαυση, Βικτόρια. Θα λείψεις σε όλους μας. Στέλνω αγάπη, προσευχές, δύναμη και φως στους Κεν, Γέγουελζ, Άντζελα, Κρίστιαν, Άντριαν και σε όλους τους άλλους αγαπημένους της. Μου ραγίζει την καρδιά αυτή η απώλεια. Ο Θεός να σας ευλογεί”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Σιτιοντόνγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά