fbpx

Γκάρι Ράσελ: “Ο Ντέιβις είναι άθλιος, τον νικάω και με σακατεμένο το ένα μου χέρι”

Γκάρι Ράσελ: “Ο Ντέιβις είναι άθλιος, τον νικάω και με σακατεμένο το ένα μου χέρι”

Αρκετά καυστικός εμφανίστηκε ο Γκάρι Ράσελ, σχολιάζοντας την εμφάνιση του Τζερβόντα Ντέιβις στην πρόσφατη νίκη του επί του Χέκτορ Γκαρσία. Ο 34χρονος Αμερικανός, λαμβάνοντας και “τροφή” από σχόλια ακολούθων του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως θεωρεί τον Ντέιβις αρκετά χαμηλού επιπέδου αντίπαλο, τον οποίο θα μπορούσε να νικήσει και… με ένα χέρι, εάν προκύψει μεταξύ τους συνάντηση σε ρινγκ.

“Από όσα βλέπω στον Ντέιβις, καταλαβαίνω πως είναι πολύ αργός. Είναι εντελώς ξεθυμασμένος. Καλύτερα να σταματήσετε να κάνετε κουβέντες, να σχολιάζετε ότι ο Ντέιβις μπορεί να κάνει αυτό, εκείνο και το άλλο, εάν βρεθεί απέναντί μου. Είναι άθλιος, όλοι μπορείτε να δείτε τι εννοώ. Καλύτερα να μείνει μακριά μου.

Δεν φαίνεται καθόλου καλά. Μάλλον θα θέλατε να κρατήσετε τους αγαπημένους σας πυγμάχους μακριά μου. Δείτε την τοποθέτηση των ποδιών του. Την αίσθηση της απόστασης, το βεληνεκές που μπορεί να χτυπήσει, την ισορροπία του. Με όλα αυτά που έχει δεν μπορεί να με κοντράρει. Δεν θα μπορούσε καν να με αγγίξει, ακόμη και με το ένα μου χέρι σακατεμένο, όπως ήταν στον τελευταίο μου αγώνα. Είναι απλά απογοητευτικός”, ανέφερε γλαφυρά ο Ράσελ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά