fbpx

“Καθάρισε” με νοκ-άουτ τον Γκαρσία ο Ντέιβις! (vid)

“Καθάρισε” με νοκ-άουτ τον Γκαρσία ο Ντέιβις! (vid)

Σκόπελος ήταν και πάει. Ο Τζερβόντα Ντέιβις επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί απέναντι στον Χέκτορ Γκαρσία, πήρε τη νίκη με τεχνικό νοκ-άουτ έπειτα από 8 γύρους και διατήρησε το αήττητο της καριέρας του (28-0-0). Αυτός ο αγώνας ούτως ή άλλως είχε περισσότερο χαρακτήρα… προετοιμασίας ενόψει της μάχης του Απριλίου κόντρα στον Ράιαν Γκαρσία.

Με εξαίρεση τους δύο πρώτους γύρους που ήταν πολύ υποτονικοί, από εκεί και πέρα ο Ντέιβις είχε τον απόλυτο έλεγχο στα σημεία, μη δίνοντας περιθώριο στον Γκαρσία να τον αμφισβητήσει. Το νοκ-άουτ δεν ήρθε από κάποιο συγκεκριμένο χτύπημα, αλλά από ουσιαστική απόσυρση του Δομινικανού μετά το τέλος του 8ου γύρου, καθώς δεν μπορούσε ούτε καν να δει από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί.

https://twitter.com/BOXRAW/status/1611982233576800257

Σημειώνεται πάντως ότι ο 8ος γύρος διεκόπη για ένα διάστημα λόγω… καυγά μεταξύ φιλάθλων που ξέσπασε στην κερκίδα, σε απόσταση λίγων μέτρων από το ρινγκ!

Με αυτή τη νίκη ο Ντέιβις διατήρησε και την WBA (Regular) ζώνη που κατέχει στα ελαφρά βάρη (-61.2κ.). Τώρα, ο Αμερικανός στρέφει το βλέμμα στον αγώνα με τον Ράιαν Γκαρσία, που θα διεξαχθεί στις 15 Απριλίου στη Νεβάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά