fbpx

Τα συλλυπητήρια της ΕΟΕ για τον αδόκητο χαμό του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου (pic)

Τα συλλυπητήρια της ΕΟΕ για τον αδόκητο χαμό του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου (pic)

Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια θέλησε να εκφράσει η ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή) για τον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου, στην οικογένεια και στους οικείους του 16χρονου πρωταθλητή.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της Παρασκευής (16/12) σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή του την Δευτέρα (2/1), μία ημέρα μετά την ονομαστική εορτή του.

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του νεαρού πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου.

Ο 16χρονος πρωταθλητής έδινε το πιο σκληρό αγώνα εδώ και ημέρες προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή μετά από τραυματισμό σε γυμναστήριο της Καλλιθέας, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας σε πένθος τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Βασίλης είχε δείξει από μικρός το ταλέντο του, εκπροσώπησε τη χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις και ήταν μία από τις ελπίδες του αθλήματος, πριν χαθεί τόσο άδικα και πρόωρα.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη, στους οικείους του, αλλά και σε ολόκληρη την οικογένεια της ελληνικής πυγμαχίας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»

https://boxing.apexsports.gr/2023/01/02/afise-tin-teleftaia-tou-pnoi-o-16chronos-vasilis-topalos/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά