fbpx

Λευτέρης Αυγενάκης: «Η έρευνα θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε πτυχή των αδιευκρίνιστων συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του»

Λευτέρης Αυγενάκης: «Η έρευνα θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε πτυχή των αδιευκρίνιστων συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του»

Τον θάνατο του 16χρονου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου, θρηνεί η ελληνική πυγμαχία και ο ελληνικός αθλητισμός.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια αγώνων σπάρινγκ το πρωί της Παρασκευής (16/12) σε γυμναστήριο στην Καλλιθέα.

Ο 16χρονος αθλητής υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική, αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή του την Δευτέρα (2/1), μία ημέρα μετά την ονομαστική εορτή του.

Τοποθέτηση πάνω στην εν λόγω είδηση έκανε και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Η αθλητική οικογένεια της χώρας μας θρηνεί τον χαμό του νεαρού πυγμάχου πρωταθλητή, Βασίλη Τόπαλου. Πολλά τα ερωτηματικά, αλλά είμαι βέβαιος ότι η εν εξελίξει έρευνα θα ρίξει άπλετο φως σε κάθε πτυχή των αδιευκρίνιστων συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του. Έφυγες πολύ νωρίς…».

https://boxing.apexsports.gr/2023/01/02/afise-tin-teleftaia-tou-pnoi-o-16chronos-vasilis-topalos/
https://boxing.apexsports.gr/2023/01/02/katelikse-o-16chronos-mera-aneipotis-thlipsis-gia-ton-elliniko-athlitismo/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά