fbpx

Ανάλυση του αντίπαλου του Γιακουμή που θα βρει απέναντί του στις 20 Ιανουαρίου στο Λουμπινί (vids)

Ανάλυση του αντίπαλου του Γιακουμή που θα βρει απέναντί του στις 20 Ιανουαρίου στο Λουμπινί (vids)

Ο αθλητής του BG Academy που ζει πλέον και αγωνίζεται στην Ταϊλάνδη μόλις πριν λίγες ημέρες υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη διοργάνωση του “ΟΝΕ Championship”. Σχεδόν ένα μήνα μετά υλοποιείται και πέφτει στα βαθιά με εναρκτήριο αγώνα στο φημισμένο στάδιο Λουμπινί, με αντίπαλο τον Ιρανό Mohammad Sadeghi.

YouTube video

Τον Άγγελο τον γνωρίζουμε πολύ καλά και αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο ειδικά στον αντίπαλο του. Πολλές φορές η επιλογή του αντιπάλου σου δείχνει και την εκτίμηση και την πίστη που υπάρχει σε σένα από τη διοργάνωση. Πιστέψτε με ποτέ δεν θα επέλεγαν οι “ματσμέικερς” αντίπαλο αδύναμο ή πάρα πολύ δυνατό, ισάξιοι πάντα ή με στυλ που συμπληρώνει ο ένας τον άλλο, (όπως ταπεινά πιστεύω συνέβη εδώ)

Ο υψηλόσωμος 20χρονος Μοχαμάντ είναι ένας πολύ φιλόδοξος αθλητής, βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα καθώς αγωνίζεται συνεχώς και είναι ιδιαίτερα τεχνικός. Οι πληροφορίες λένε για ένα πολύ γρήγορο αθλητή σε αντιδράσεις και αντεπιθέσεις, με πολύ καλά λακτίσματα και με εντυπωσιακή χρήση των αγκώνων καθώς αρέσκεται να μπαίνει από κοντά και να σπάει τις άμυνες του αντιπάλου. Μέχρι στιγμής πάει “τραίνο” και όλοι μιλάνε για ένα ανερχόμενο αστέρι με πολύ καλή ψυχολογία από τις συνεχόμενες νίκες του.

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό είναι ότι αποτελεί επένδυση για το μέλλον καθώς προπονείται και “ανήκει” στο φημισμένο καμπ Tiger Muay Thai, ένα από τα μεγαλύτερα προπονητήρια της Νοτιοανατολικής Ασίας. Που κρατηθείται… σ ένα χώρο 9.600τμ έχει 12 ρινγκ, 1000τμ τατάμι, αίθουσα με βάρη και κάτι παραπάνω από 40 (!) προπονητές να δουλεύουν με την αφρόκρεμα του Μουάιτάι όσο και του ΜΜΑ. Ο Μοχαμάντ είναι ομόσταβλος της Vero Nika που παραμονή Χριστουγέννων επικράτησε της Φανής Πελούμπη με ΤΚΟ, και στη συνέχεια η Vero Nika ανακηρύχτηκε κορυφαία γυναίκα αθλήτρια της χρονιάς για την WMO

YouTube video

Αυτό μεταφράζεται στο ότι όταν ο Ιρανός δεν αγωνίζεται -ανάλογα με το πρόγραμμα του- κάνει σπάρινγκ σε υψηλότατο επίπεδο, πολλές φορές με (ανταγωνιστές) συναθλητές καλύτερους από τους αντιπάλους του, ενώ βέβαια έχει προπονητική και ιατρική στήριξη στο μέγιστο. Όταν έχεις μια δεξαμενή δεκάδων πρωτοκλασάτων αθλητών ένα βίντεο να δεις από τον αντίπαλο σου φτάνει, επιλέγεις αμέσως ποιοι έχουν παρόμοιο στυλ ώστε να προπονηθείς ανάλογα.

Στα βίντεο μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τους τελευταίους αγώνες του Μοχάμεντ Σαντέγκι. Σίγουρα θα έχουν πάρει ήδη φωτιά τα τηλέφωνα μεταξύ Άγγελου Γιακουμή και της βάσης του στην Ελλάδα των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου, που θα ταξιδέψει Ταϊλάνδη για να είναι στη γωνία του Άγγελου. Όλοι προετοιμάζονται όλοι για μια μεγάλη μάχη που ανυπομονούμε να δούμε

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά