fbpx

Άρουμ: “Φιούρι και Ούσικ συμφώνησαν να παλέψουν, δίχως να δώσουν νωρίτερα άλλους αγώνες”

Άρουμ: “Φιούρι και Ούσικ συμφώνησαν να παλέψουν, δίχως να δώσουν νωρίτερα άλλους αγώνες”

Όλο και πιο κοντά έρχεται ένα από τα μεγαλύτερα πυγμαχικά γεγονότα της δεκαετίας. Σύμφωνα με τον Μπομ Άρουμ, promoter της Top Rank, οι Τάισον Φιούρι και Ολεξάντρ Ούσικ συμφώνησαν μεταξύ τους πως θέλουν να μονομαχήσουν στο ρινγκ, ενώ επιπρόσθετα συμφώνησαν πως αυτός ο αγώνας θα είναι ο αμέσως επόμενος και για τους δύο, δίχως να υπάρξει άλλη ενδιάμεση υποχρέωση.

Αυτό σημαίνει πως η απόλυτη τιτανομαχία στην κατηγορία των βαρέων βαρών, που θα κρίνει και το ποιος θα γίνει υπερπρωταθλητής παίρνοντας όλες τις παγκόσμιες ζώνες, βρίσκεται πια σε απόσταση αναπνοής.

“Οι δύο μαχητές συμφώνησαν να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στη συνέχεια. Οι Φιούρι και Ούσικ συμπεριφέρθηκαν και συμφώνησαν ως δύο ενήλικες, δίχως πολλά παζάρια. Ο Ούσικ είναι καλός φίλος μου, είναι πολύ έξυπνος, ενώ ο Τάισον είναι ένας Σούπερμαν. Είναι και άριστος αθλητής και ευφυής άνθρωπος.

Θέλουν να μονομαχήσουν. Αμφότεροι θέλουν να παλέψουν, οπότε θα υπάρξουν ελάχιστα, ίσως και μηδενικά, εμπόδια. Θα φροντίσουμε αυτός ο αγώνας να πραγματοποιηθεί, είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό. Όπως είπα, οι δύο πυγμάχοι συμφώνησαν να τεθούν αντιμέτωποι, δίχως να δώσει ως τότε κάποιος από τους δυο τους άλλον αγώνα”, αποκάλυψε ο Άρουμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά