fbpx

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite Γυναικών : Δηλώσεις πρωταγωνιστών – Φωτεινή Πλέα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Elite Γυναικών : Δηλώσεις πρωταγωνιστών – Φωτεινή Πλέα

Φωτεινή Πλέα (Παναχαϊκή) – Πρωταθλήτρια στα 60 κιλά

Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα μέρος σε ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας γυναικών, ειδικά λόγω των αρκετών και απαιτητικών ακαδημαϊκών υποχρεώσεών μου, οι οποίες δόξα τω Θεώ, τελείωσαν επιτυχώς πριν λίγες εβδομάδες. Αισθάνομαι πολύ περήφανη που είχα ξανά την ευκαιρία, να εκπροσωπήσω την ομάδα μου, την Παναχαϊκή και να τη βοηθήσω με τη συμμετοχή μου να αναδειχθεί Πολυνίκης και Πρωταθλητής σύλλογος στις γυναίκες για το 2022!

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα και για ακόμα μια φορά, η εμπειρία ήταν φανταστική, ο παλμός και η ένταση των αγώνων, μαζί με το υπέροχο κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα, ήταν αυτό που με έκανε να θέλω να το ζήσω στο έπακρον. Έπειτα από έναν πολύ δυνατό αγώνα, κατάφερα να πάρω το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία μου, για πέμπτη φορά στην πυγμαχική μου καριέρα. Όλα τα παιδιά της ομάδας είχαν πολύ καλή απόδοση, ιδιαίτερα βέβαια χαίρομαι για το γεγονός ότι και σε αυτό το πρωτάθλημα βρέθηκα στην 1η θέση μαζί με την αδερφή μου Χρυσούλα, η οποία και φέτος, κατέκτησε το χρυσό στην κατηγορία της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που ήταν κοντά μου σε όλη την πορεία, την οικογένεια και τους συναθλητές μου. Για να πετύχει κανείς το στόχο του, οποίος και αν είναι αυτός, χρειάζεται σίγουρα θέληση και σκληρή δουλειά, εξίσου σίγουρο όμως είναι ότι δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς εκείνους και τη βοήθεια του Θεού πάνω από όλα!

https://boxing.apexsports.gr/2022/12/06/apo-ta-pygmachika-gantia-sta-iatrika-i-foteini-plea/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά