fbpx

Ετήσιες Βραβεύσεις Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου με άρωμα Πυγμαχίας και Μουάιτάι

Ετήσιες Βραβεύσεις Αθλητισμού του Δήμου Διονύσου με άρωμα Πυγμαχίας και Μουάιτάι

Η βράβευση, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελεί πλέον αθλητικό θεσμό για το Δήμο Διονύσου και μία ελάχιστη απόδοση τιμής στους αθλητές που δραστηριοποιούνται στους συλλόγους της περιοχής μας.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης στο χαιρετισμό του αφού έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές και τους βραβευθέντες αθλητές για τις επιτυχίες τους, συνεχάρη επίσης το σύνολο των παιδιών και των δημοτών του Δήμου, οι  συνεχίζουν να αθλούνται, πέρα από βραβεία, μετάλλια και διακρίσεις. «Μπορεί να μη διακρίνονται όλοι, αλλά καταφέρνουν να παραμένουν υγιείς, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά» υπογράμμισε ο κ. Καλαφατέλης.

Χαιρετισμούς πραγματοποίησαν ακόμη ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου ο οποίος έδωσε το «παρών» στην  εκδήλωση, ο Εντεταλμένος Αθλητικών Διοργανώσεων του Δήμου Διονύσου Παναγής Λουκάτος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χρήστος Πέππας, αθλητές, εκπρόσωποι συλλόγων κ.α. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η κ. Πόπη Συκάρη, σύζυγος του  σημαντικού ορειβάτη και Δημότη Διονύσου Αντώνη Συκάρη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή στο πλαίσιο ορειβατικής αποστολής.

Παραβρέθηκε επίσης ο προπονητής και πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Λινάρδος, γιος του αείμνηστου δημοσιογράφου Πέτρου Λινάρδου, ο οποίος δεσμεύθηκε ότι θα δωρίσει ένα σημαντικό αριθμό βιβλίων του πατέρα του στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Διονύσου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Φωτάκης, Σ. Κατσίαννη, Γ. Τσουδερός και Μ. Κόκκαλης, ο Γ.Γ. του Δήμου Διονύσου Χ. Μπακούρος, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Α. Τόκα, η Δημοτική Σύμβουλος Κ. Μαϊχόσογλου, η Αντιπρόεδρος του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου Εύη Γαλαίου, Τοπικοί Σύμβουλοι και δεκάδες αθλητές και μέλη σωματείων η κ. Α. Αλεξοπούλου στέλεχος του Αυτοτελούς Τμήματος Παιδείας & Αθλητισμού.

Επιλέξαμε τα βραβεία που δόθηκαν για το 2022 και αφορούσαν τα μαχητικά αθλήματα

Καλύτερος Προπονητής της χρονιάς 2022 ο Προπονητής του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Δροσιάς – ΠΥΓΜΑΧΙΑ Νικόλαος Δροσόπουλος.

Καλύτερη Αθλήτρια της χρονιάς 2022 Γεωργία Σγουρού  του Αθλητικού Συλλόγου ΑΕΚ Αγ. Στεφάνου  –MUAYTHAI

Καλύτερος Αθλητής της χρονιάς 2022, μετά την ψηφοφορία των συλλόγων αναδείχθηκαν δύο,  λόγω ισοψηφίας: Ο αθλητής Δημήτρης Αλεξίου του Αθλητικού Συλλόγου ΑΕΚ Αγ. Στεφάνου  –MUAYTHAI και ο αθλητής Στυλιανός Ρούλιας του Συλλόγου Μαχητικών & Δυναμικών Αθλημάτων Δροσιάς – ΠΥΓΜΑΧΙΑ.

Νίκος Δροσόπουλος στο πόντιουμ

 Ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Δροσιάς και του χάλκινου Παγκόσμιου Πρωταθλητή Πυγμαχίας Στέλιου Ρούλια, Νίκος Δροσόπουλος μας δήλωσε:

«Με χαρά μεγάλη παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση του Δήμου μας που πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο πνευματικό κέντρο Αγίου Στεφάνου. Ήταν μια γιορτή που ο αθλητισμός είχε την τιμητική του. Με αυτή την πρωτοβουλία βραβεύθηκαν αθλητές και προπονητές Συλλόγων που εδράζονται στο Δήμο Διονύσου, οι οποίοι διακρίθηκαν ο καθένας στο άθλημα του σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο. Στη συνέχεια μετά από ψηφοφορία αναδείχθηκαν οι αθλητές και προπονητές οι οποίοι τιμήθηκαν ιδιαιτέρως για την αθλητική χρονιά 2021-2022. Ήταν μεγάλη χαρά για εμάς να λάβουμε αυτή την τιμητική διάκριση! Ευχαριστώ πολύ όλους τους συντελεστές αυτής της πολύ όμορφης εκδήλωσης που έγινε πλέον ετήσιος θεσμός. Ευχαριστώ θερμά όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους, αθλητές και προπονητές συναδέλφους, χαιρετίζω την καταπληκτική δουλειά που κάνουν ο καθένας ξεχωριστά, υπηρετώντας το άθλημα του, και εύχομαι ολόψυχα σε όλους υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες! Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά