fbpx

Έρχεται ένα τριήμερο γεμάτο Μουάιτάι από την ΠΟΜ

Έρχεται ένα τριήμερο γεμάτο Μουάιτάι από την ΠΟΜ

Πραγματικά πλησιάζει ένα τριήμερο πολύ γεμάτο από Μουάιτάι με επίκεντρο το Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος». Ξεκινάει την Παρασκευή με πολλαπλά σεμινάρια από Μουάι Μποράν μέχρι Κραμπί Κραμπόνγκ, εξετάσεις για βαθμούς, εκπαιδεύσεις αναβάθμισης προπονητών, συνέντευξη τύπου και ζύγιση για την ιστορική διεκδίκηση της ζώνης της WMC Super 4 με αγώνες τετράδας. Το Σάββατο έχουμε έναρξη του Πανελληνίου Κυπέλλου και το βράδυ την ιστορική διεκδίκηση του μεγαλύτερου τίτλου που έχει παιχτεί στο Μουάιτάι αυτό της ??? ???????? Super 4, ενώ την Κυριακή ο μαραθώνιος φτάνει στο τέλος του με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή:

17.00 – 19.00: Σεμινάριο Muay Βoran (Παραδοσιακό Μουάιτάι) αξιολόγηση επιπέδου, γνωριμία με την τεχνική ύλη του Muay Boran της Π.Ο.Μ.  Όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο γνωριμίας θα λάβουν το 1ο βαθμό (BASIC One) από τα μέλη της Επιτροπής Μουάι Μποράν της Π.Ο.Μ.: Khru Γεώργιος Ψιλοπάτης και τα Μέλη: Ιωάννης Τσιναριάν, Παναγιώτης Καλυβιάρης, Δημήτριος Γλετζάκος (σε Κραμπί Κραμπόνγκ)

18:00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος», Έλληνες και ξένοι αθλητές θα συναντηθούν πριν την μάχη τους στο ??? ???????? στη συνέντευξη τύπου και ζύγιση των αθλητών, με την επιστράτευση του φημισμένου Βρετανού παρουσιαστή ?? ????? ???????? στο καθιερωμένο ????? ????

19.00 – 21.00 Σεμινάριο αναβάθμισης Εκπαιδευτών  Μουάιτάι και αξιολόγηση Khan (βαθμών) Προπονητών, Υψηλών Βαθμών Khan από τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Π.Ο.Μ.: Khru Θεόδωρος Γκίτσας, Khru Μαρίνος Κατής

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εκπαιδευτές / δασκάλους, οι οποίοι θα ενημερωθούν και θα πιστοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης για μαθητές / εκπαιδευτές χωρίς αξιολόγηση βαθμών.

Σάββατο:

10:00 Έναρξη των αγώνων του Πανελληνίου Κυπέλλου Μουάιτάι με 283 επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες από 6 έως 40 ετών προερχόμενοι από 72 σωματεία από όλη την Ελλάδα

20:00 Η κορύφωση του τριημέρου με τη διεκδίκηση της ζώνης Super 4 της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WMC, στην κατηγορία των 66,68 κιλών, θα αναμετρηθούν ο Ιταλός Άντζελο Μπερναρντόνι, ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Κεβέδο Τάπια,  Κύπριος Χρήστος Ευγενίου και ο Πατρινός Δήμος Ασημακόπουλος

Με 22 αγώνες, 18 νίκες εκ των οποίων οι 10 τέλειωσαν με νοκ άουτ, ο Δήμος Ασημακόπουλος δεν χρειάζεται συστάσεις στο Ελληνικό κοινό του Μουάι Τάι. Μέλος της Εθνικής Ομάδας, έχοντας κατακτήσει τρία χάλκινα μετάλλια σε ισάριθμα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και με την πρόσφατη συμμετοχή του – το καλοκαίρι του 2022 – στα ??? ????? ?????, στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, είναι ένας εξαιρετικός μαχητής, πάντα υπολογίσιμος για οποιονδήποτε αντίπαλο, ενώ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, προερχόμενος από νίκη πριν από λίγες μέρες με διακοπή στο 2ο γύρο, απέναντι στον Ιταλό Αρμάντο Σάντσιτσα

Ο σκληροτράχηλος 31χρονος Ισπανός Χοσέ Μαρία Κεβέδο Τάπια, έχει αγωνιστεί σε κορυφαίες διοργανώσεις έχοντας ένα εντυπωσιακό παλμαρέ σε 79 αγώνες με 53 νίκες, 22 ήττες και 4 ισοπαλίες.

Ιταλός μαχητής του Max Muay Thai, Άντζελο Μπερναρντόνι, έχει 18 νίκες, 8 ήττες και 1 ισοπαλία (5ΚΟ), ο «ψηλός» από την παραθαλάσσια πόλη Ορτόνα με ύψος 1.91εκ, έχει -δικαίως- το προσωνύμιο “Stickman”.

Ο 28χρονος Κύπριος, Χρήστος Ευγενίου, έχοντας 9 επαγγελματικούς αγώνες αλλά και 52 ερασιτεχνικούς, δηλώνει πανέτοιμος να διεκδικήσει το βαρύτιμο έπαθλο που ο νικητής της 4αδας θα «φορέσει» στη μέση του, τη ζώνη της ??? “????? ? ????????” που μόλις έφτασε από την Ταϊλάνδη. Σε πρόσφταες δηλώσεις του δήλωσε ότι θέλει τον Δήμο Ασημακόπουλο στον τελικό καθώς έχουν ξαναβρεθεί αντίπαλοι παλαιότερα.

Συνολικά στη βραδιά θα αγωνισθούν 22 αθλητές από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία και την Κύπρο,

Κυριακή:

10:00 Ολοκλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου με την πραγματοποίηση των περισσοτέρων τελικών 

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε μέσω ????.??

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά