fbpx

Στην Παρουσίαση του Προγράμματος Αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκε η ΕΟΠ (pics)

Στην Παρουσίαση του Προγράμματος Αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκε η ΕΟΠ (pics)

Σύσσωμη η ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας) έδωσε το παρόν στην Παρουσίαση του Προγράμματος Αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων της Αττικής, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου στο ΟΑΚΑ.

Στη σημερινή εκδήλωση παρουσιάστηκαν όσα έργα έχουν έως τώρα υλοποιηθεί και εκείνα που άμεσα θα πραγματοποιηθούν, για να ξαναλάμψουν όπως το 2004, ενώ το πρόγραμμα αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αναλύθηκε διεξοδικά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσία του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η υλοποίηση του Προγράμματος έχει ως αποτέλεσμα την αντιστροφή των συνεπειών της πολυετούς εγκατάλειψης στην οποία είχαν περιέλθει τα Ολυμπιακά Ακίνητα και την αξιοποίησή τους: Από την ερήμωση στην άνθιση και την ανάπτυξή τους, προς όφελος όχι μόνο των πρωταθλητών αλλά όλων των πολιτών -των ερασιτεχνών αθλητών, των ατόμων με αναπηρία και κυρίως των νέων παιδιών.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας με Επικεφαλής τον Χάρη Μαριόλη παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ ο Πρόεδρος έχοντας μία σύντομη συνομιλία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, τον ευχαρίστησε θερμά, για την αμέριστη στήριξη του.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Μαριόλης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο υπουργός Αθλητισμού καταβάλει τεράστιες προσπάθειες να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τον αθλητισμό σε συνέχεια μιας σειράς μεταρρυθμιστικών ενεργειών που αλλάζουν στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό προς το καλύτερo».

Αναφορικά με τις σπουδαίες διακρίσεις της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας σε Παγκόσμιο επίπεδο και την αναμενόμενη παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 ο κ. Μαριόλης είπε: «Οι ιστορικές επιτυχίες των αθλητών μας γέμισαν σε όλους μας συναισθήματα συγκίνησης, περηφάνιας και ευγνωμοσύνης. Αποτελούν παραδείγματα για όλη την ελληνική κοινωνία με την πειθαρχία, την μαχητικότητα και την προσήλωση στον στόχο τους. Η Ελλάδα, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων και των Ολυμπιακών Αρχών παραμένει αταλάντευτα σθεναρός θεματοφύλακας και υποστηρικτής των αρχών του «Ευ Αγωνίζεσθε». Η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας δίνει ραντεβού στο Παρίσι και φορώντας τα «γαλανόλευκα γάντια» υπόσχεται να δοξάσει την Ελλάδα!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά