fbpx

Γκίτσας, Κατής, Ψιλοπάτης εισηγητές στα σεμινάρια της ΠΟΜ μαζί με Τσιναριάν, Καλυβιάρη, Γλετζάκο

Γκίτσας, Κατής, Ψιλοπάτης εισηγητές στα σεμινάρια της ΠΟΜ μαζί με Τσιναριάν, Καλυβιάρη, Γλετζάκο

Σύμφωνα με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μουάιτάι (Π.Ο.Μ.), στα πλαίσια αναβάθμισης εκπαιδευτών, πρόκειται να διεξαχθεί σεμινάριο Muay Boran (Παραδοσιακό Μουάιτάι), σεμινάριο Εκπαιδευτών Muaythai, καθώς και αξιολόγηση βαθμών Khan, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 – 21.00 στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος», (Βορείου Ηπείρου 30, Περιστέρι, 12133).

Εισηγητές στο σεμινάριο εκπαιδευτών Muaythai, θα είναι τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Π.Ο.Μ.: Khru Θεόδωρος Γκίτσας, Khru Μαρίνος Κατής

Εισηγητές στο παραδοσιακό σεμινάριο, θα είναι τα μέλη της Επιτροπής Muay Boran της Π.Ο.Μ.: Khru Γεώργιος Ψιλοπάτης και τα Μέλη: Ιωάννης Τσιναριάν, Παναγιώτης Καλυβιάρης, Δημήτριος Γλετζάκος

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εκπαιδευτές / δασκάλους, οι οποίοι θα ενημερωθούν και θα πιστοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης για μαθητές / εκπαιδευτές χωρίς αξιολόγηση βαθμών.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα της Δράσης: 17.00 – 19.00: Σεμινάριο Muay Βoran (Παραδοσιακό Μουάιτάι) αξιολόγηση επιπέδου, Γνωριμία με την Τεχνική Ύλη του Muay Boran της Π.Ο.Μ.,  Όλοι οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο γνωριμίας θα λάβουν το 1ο βαθμό (BASIC One). Όσοι διαθέτουν παραδοσιακή εμφάνιση της Ομοσπονδίας μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για την διεξαγωγή του παραδοσιακού σεμιναρίου Muay Boran.

19.00 – 21.00 Σεμινάριο Εκπαιδευτών  Muaythai – Αξιολόγηση Khan Προπονητών / Υψηλών Βαθμών Khan

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν Βεβαίωση Συμμετοχής και όσοι επιθυμούν θα αξιολογηθούν για τον επόμενο βαθμό Khan από αυτόν που κατέχουν. Όσοι συμμετέχουν για πρώτη φορά, και δεν διαθέτουν κανένα βαθμό, θα λάβουν τον 1ο βαθμό Khan (δωρεάν).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά