fbpx

Κ1 Youth League (Venice): Στο 2ο σκαλί του βάθρου ο εξαιρετικός Ανδρεάς Μπιτσώρης

Κ1 Youth League (Venice): Στο 2ο σκαλί του βάθρου ο εξαιρετικός Ανδρεάς Μπιτσώρης

Ο Ανδρεάς Μπιτσώρης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ανάμεσα σε 96 αθλητές, στο Karate 1 Youth League που πραγματοποιήθηκε στη Βενετία, με τον 16χρονο Έλληνα καρατέκα, μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στην κατηγορία Junior Kumite -68κ. να λυγίζει στον τελικό από τον 17χρονο Πορτογάλο και Νο. 1 του κόσμου, Γκιγιέρμε Γκονζάλβες με 5-1.

Ο αθλητής του Δημήτρη Τριανταφύλλη (Δόξα Γαλατσίου) συμμετείχε στο 1ο pool κερδίζοντας στον 1ο γύρο τον Γερμανό Ντινάτ Αξιμούζα με hantei (0-0), ενώ αμέσως μετά κέρδισε τον Ιταλό Γκαμπριέλε Ογκαρέτι με 5-3.

Στη συνέχεια ο Νο. 57 του κόσμου βγήκε νικητής από τη δραματική αναμέτρηση με τον Σλοβάκο Σίμον Κόβατς με senshu (2-2), παίρνοντας την πρόκριση για τον 4ο γύρο κερδίζοντας τον Αιγύπτιο Σαμί Αχγκουγιάμπ με 5-1.

Στα προημιτελικά ο Μπιτσώρης ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ελβετού Αντρέι Βράνιες με 4-2, ενώ στον ημιτελικό κέρδισε ένα ακόμη παιχνίδι με senshu (4-4) απέναντι στον Ιταλό Πιέτρο Γκαλιφάνο εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό εκεί όπου ηττήθηκε από τον Πορτογάλο και μεγάλο φαβορί για την κατηγορία.

Junior Kumite -68κ.

1. Γκονζάλβες Γκιγιέρμε (Πορτογαλία)
2. Μπιτσώρης Ανδρεάς (Ελλάδα)
3. Σουλεϊμάνοφ Ρασίντ (Αζερμπαϊτζάν)
3. Γκαλιφάνο Πιέτρο (Ιταλία)
5. Κριστιάν Φρανκ (Κροατία)
5. Κόβατς Σίμον (Σλοβακία)
7. Ντε Πασκάλις Ντέβις (Ιταλία)
7. Βράνιες Αντρέι (Ελβετία)
9. Λούκαζ Μπανκόφσκι (Πολωνία)
9. Αχγκουγιάμπ Σαμί (Αίγυπτος)

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά