fbpx

Αναβάλλεται για… Μάρτιο το Τέιλορ-Κάτερολ

Αναβάλλεται για… Μάρτιο το Τέιλορ-Κάτερολ

Περίπου έναν μήνα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό θα διεξαχθεί τελικά η μάχη του Τζος Τέιλορ με τον Τζακ Κάτερολ. Οι δύο πυγμάχοι επρόκειτο να συναντηθούν στις 4 Φεβρουαρίου με τις ζώνες WBA, WBC, WBO, IBF, και The Ring να βρίσκονται στο “τραπέζι”, στην κατηγορία των ημιμεσαίων βαρών (-63.5κ.), ωστόσο, έπειτα από αίτημα του Sky Sports, ο αγώνας τους θα γίνει τον Μάρτιο, με την ακριβή ημερομηνία ακόμη να μην έχει οριστεί.

Το Sky Sports προχώρησε σε αυτό το αίτημα προκειμένου αυξηθεί η χρονική απόσταση από τον αγώνα του Κρις Γιούμπανκ με τον Λίαμ Σμιθ, που θα γίνει στις 21 Ιανουαρίου. Καθώς αμφότεροι αυτοί οι αγώνες είναι εξαιρετικά υψηλού ενδιαφέροντος, το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο θέλησε έτσι να “αραιώσει” την μεταξύ τους απόσταση.

Υπενθυμίζεται πως Τέιλορ και Κάτερολ θα δώσουν ουσιαστικά μία ρεβάνς, αφού είχαν αναμετρηθεί ξανά φέτος στις 26 Φεβρουαρίου, με τον Τέιλορ να παίρνει τη νίκη στα σημεία με μη ομόφωνη απόφαση των κριτών (split decision) και να κρατάει έτσι τις πέντε μεγάλες ζώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά