fbpx

Λεβάν Γκουρούλι: Στου αιώνα την παράγκα… Αποκλειστικές δηλώσεις (pics – video)

Λεβάν Γκουρούλι: Στου αιώνα την παράγκα… Αποκλειστικές δηλώσεις (pics – video)

Βάρνα, Βουλγαρία. Στη μια γωνία ο πρωταθλητής μας Λεβάν Γκουρούλι, με τον Δημήτρη Πουρουτζόγλου στη γωνία του, στην απέναντι ο ντόπιος πρωταθλητής και τοπικός ήρωας Ντράγκομιρ Πετρόβ και κεντρικός διαιτητής του αγώνα ο πασίγνωστος πρωταθλητής του Κ-1, ο Ολλανδός Άλμπερτ Κράους, ο οποίος μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, νόμιζε ότι έχουμε απόκριες και “ντύθηκε” Θανάσης Βέγγος από την πασίγνωστη ταινία “Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης” υποστηρίζοντας το “καμάρι της Πλατανιάς” το ρόλο του οποίου πήρε ο Πετρόβ. Κι εξηγούμαστε.

Ο αθλητής του Σταύρου Μιτσκολάβα, Λεβάν είχε ξεκάθαρη υπεροχή και στους 3 γύρους πετυχαίνοντας κι ένα εντυπωσιακό νοκ ντάουν με αριστερό πόδι στο κεφάλι, συνοδευόμενο από αριστερό-δεξί-αριστερό ίσιο. Κι εκεί ανέλαβε ο Κράους, ο οποίος άρχισε το μέτρημα μετά το 10, δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στον Βούλγαρο να συνέλθει.

Μετά τον αγώνα τόσο ο Γκουρούλι όσο και ο Πουρουτζόγλου σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις που είχαν με τους κριτές πήραν την ίδια απάντηση από όλους, ότι δηλαδή έδωσαν νικητή το Λεβάν Γκουρούλι, αλλά παρόλα αυτά το παιχνίδι δόθηκε 2-1. “Παρόλο που μου χάλασε η ψυχολογία και δεν ήθελα να αγωνιστώ στην παράταση, σεβόμενος τη διοργάνωση μπήκα να αγωνιστώ με βαριά καρδιά. Στην παράταση ούτε καν με ακούμπησε ο αντίπαλός μου, αλλά το αποτέλεσμα και πάλι δεν άλλαξε και δόθηκε με 2-1 στον Πετρόβ. Στα αποδυτήρια ήρθε ο αντίπαλός μου και αναγνωρίζοντας την αδικία μου έδωσε τη ζώνη του πρωταθλητή και το κύπελλο. Με χίλια παρακάλια τελικά κράτησα μόνο το κύπελλο ως αναμνηστικό. Ο Βούλγαρος διοργανωτής ζήτησε συγγνώμη για το αποτέλεσμα και μου έκανε μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ για αγώνα ρεβάνς, οπότε τα ραντεβού ανανεώθηκε” μας είπε σε αποκλειστικές δηλώσεις ο Λεβάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά