fbpx

«Είμαστε leader στο χώρο» και «έρχεται συνεργασία με το ΟΝΕ» Στέλιος Πολίτης

«Είμαστε leader στο χώρο» και «έρχεται συνεργασία με το ΟΝΕ» Στέλιος Πολίτης

Ο Στέλιος Πολίτης στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου από αθλητές, προπονητές και φίλους που παραβρέθηκαν για τη διαδικασία ζύγισης του σημερινού GOW, έβγαλε ειδήσεις κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Ξεκίνησε με το τυπικό καλωσόρισμα προς όλους για τη διοργάνωση και τις δύσκολες ημέρες όλων μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Συνέχισε με τη φιλοσοφία του και το όραμα του… «προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τα ελληνικά δεδομένα με όχημα τις παγκόσμιες ομοσπονδίες (που αντιπροσωπεύουμε). Τις τελευταίες 10 ημέρες μόνο δώσαμε την ευκαιρία σε αθλητές από την Ελλάδα να αγωνιστούν σε 6 διεθνείς αγώνες. Θέλω να γνωρίζετε ότι μπορείτε να αγωνίζεστε όπου θέλετε, δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και δεν αποτελεί κριτήριο για το GOW. Μας απασχολεί μόνο να μην υπάρχουν τραυματισμοί και αλλαγές αντιπάλων γιατί επηρεάζει τα ζευγαρώματα που κάποια είναι από την περιφέρεια ή το εξωτερικό αλλά φυσικά και τη τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote TV.

Eίμαστε leader στο χώρο του ρινγκ και αυτό οφείλεται στη δουλειά μας, όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ανακοινώσω ότι έχουμε έρθει σε προχωρημένες συνομιλίες με τη διοργάνωση του ΟΝΕ και θα έχουμε εξελίξεις την επόμενη χρονιά»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Μίλτος Παναγάκος που αναφέρθηκε στο κομμάτι της διαιτησίας και της διαδικασίας του αποτελέσματος

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά