fbpx

3D Διαμαντίδης vs Λάζαρος Παπαδόπουλος σε πυγμαχικό αγώνα; (vids & pics)

3D Διαμαντίδης vs Λάζαρος Παπαδόπουλος σε πυγμαχικό αγώνα; (vids & pics)

Nα τα πάρουμε με τη σειρά, στη μπλε γωνία έχουμε τον 3D Δημήτρη Διαμαντίδη με τον Γρηγόρη Μάλλιο στη γωνία του. Ο Διαμαντίδης προπονείται εδώ και πολύ καιρό με τον Μάλλιο και έχει εκφράσει την επιθυμία του να δώσει ένα φιλανθρωπικό αγώνα κάποια στιγμή.

Το αγωνιστικό του επίπεδο είναι πολύ καλό κάτι που μπορείτε να το διαπιστώσετε από το βιντεάκι που κυκλοφόρησε, από την εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού FORCE 1, από την προπόνησή του με “στόχους” με τον Γρηγόρη. Άλλωστε ο προπονητής του σε παλαιότερες δηλώσεις είχε πει ότι όποιος μπορεί να περάσει από τα μακριά χέρια του Δημήτρη είναι καλοδεχούμενος.

Στην κόκκινη γωνία έχουμε το Λάζαρο Παπαδόπουλο με προπονητή τον Ιωάννη Κλώνη από τη Θεσσαλονίκη. Ο “Λάζο” έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός στις πυγμαχικές διοργανώσεις και αγωνιστικά είναι πιο έμπειρος

(6) Lazaros Papadopoulos – Sotiris Anastasopoulos highlights boxing – YouTube

Στον πρώτο του αγώνα που έληξε ισόπαλος ο Λάζαρος είχε κερκίδα Φώτση, Διαμαντίδη και Αλβέρτη. Τον προηγούμενο μήνα αγωνίστηκε στην πυγμαχική βραδιά του SCORPION του Γιώργου Σαριδάκη και πήρε τη νίκη. Οι δύο πρώην διεθνείς αφού σήκωσαν ότι τρόπαιο υπήρχε και δεν υπήρχε στο μπάσκετ μήπως ήρθε η σειρά και της πυγμαχίας;

Μένει λοιπόν να δούμε αν βάλαμε την ιδέα σε κάποιον διοργανωτή αλλά και στους ίδιους τους αθλητές, εν όψη εορτών, άλλωστε τα στατιστικά τους (αγωνιστικά κιλά, αθλητικό μπακγκράουντ) ταιριάζουν απόλυτα. Αλλά το ισχυρότερο κοινό στοιχείο είναι η αγάπη τους για την Πυγμαχία και τον αθλητισμό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά