fbpx

1o  Πανθρακικό Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας Γυναικών

1o  Πανθρακικό Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας Γυναικών

Το Σεμινάριο Εκπαίδευσης Αυτοάμυνας Γυναικών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04 Δεκεμβρίου 2022 έχει θέση ως στόχο την βασική εκπαίδευση και ενημέρωση για την αυτοπροστασία των γυναικών. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Απόλλων Αλεξανδρουπόλεως με βασικό εκπαιδευτή τον Μάστερ Ιωάννη Ζάχο κάτοχο 8ου νταν.

Επίσημος προσκεκλημένος, ο οποίος θα αναπτύξει τη θεωρία της αυτοάμυνας και θα προσεγγίσει την ψυχολογία της ευάλωτης και φοβισμένης γυναίκας είναι ο Γκραντ Μάστερ Βασίλης Αλεξανδρής κάτοχος 9ου νταν. Θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Grecotel Astir Egnatia (Αίθουσα «Σαμοθράκη») στην Αλεξανδρούπολη, με αφορμή τον εορτασμό της 25 Νοεμβρίου, ως ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Στο σεμινάριο αυτό, καλούνται να συμμετέχουν νεαρές (από 13 ετών), αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες, οι οποίες αποφασίζουν -εμπράκτως- να υπερασπιστούν το δικαίωμα να είναι ασφαλείς σε κάθε στιγμή της ζωής τους με σύνθημα “προστατεύω τον εαυτό μου…μαθαίνω τον τρόπο”. Αναπτύσσοντας το ισχυρό συναίσθημα αυτοπεποίθησης και ασφάλειας, απέναντι σε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της.

Η πρόσκληση συμμετοχής για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, απευθύνεται σε ένστολες γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, μαθήτριες, εργαζόμενες αλλά και καθημερινές γυναίκες που θέλουν να προστατέψουν τον εαυτό τους, τα παιδιά τους, την οικογένεια, αλλά και τους συνανθρώπους τους. Αποκτώντας γνώση, τεχνικές, αλλά και αντίληψη των στοιχείων που μπορούν να αποκαλύψουν τον κίνδυνο που ελλοχεύει -σε οποιαδήποτε στιγμή ή ώρα- μαθαίνουν να αμύνονται. Καμιά γυναίκα δεν είναι πλέον θύμα. Γνωρίζει πλέον τον τρόπο για να αναχαιτίσει και να αποτρέψει τον κίνδυνο.

Η διάρκεια του κάθε σεμιναρίου είναι δυο ώρες, ενώ στο τέλος του προγράμματος των τριών διαφορετικών τμημάτων αυτοάμυνας, θα απονεμηθούν διπλώματα πιστοποίησης συμμετοχής.

Τμήματα:

10:00 – 12:00 Σώματα ασφαλείας – Ελληνικός Στρατός

12:00-14:00 από 13-25 ετών

17:00-19:00 από 25 ετών και άνω.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Επιμελητηρίου Έβρου. Διάθεση δελτίου συμμετοχής: Προπώληση 15 €, από το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, στην Αλεξανδρούπολη, ενώ στο σημείο διεξαγωγής του σεμιναρίου, κόστος 20 €.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά