fbpx

Ειδικό σεμινάριο από την ComplexCore στην Μπισκέκ (pic)

Ειδικό σεμινάριο από την ComplexCore στην Μπισκέκ (pic)

Ωφελημένοι με περισσότερους τρόπους πλην του αναμενόμενου βγήκαν όλοι όσοι συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο της Μπισκέκ στην Κιργιζία. Παράλληλα με την εξέλιξη της διοργάνωσης, η Διεθνής Ομοσπονδία (FIAS) διοργάνωσε ένα μεγάλο σεμινάριο το οποίο δόθηκε από ανθρώπους της ComplexCore.

Αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν η μυική προπόνηση. Ειδικοί της ComplexCore βρέθηκαν στον χώρο προθέρμανσης των αθλητών και είχαν την ευκαιρία όχι μονάχα να συνομιλήσουν μαζί τους, αλλά και να τους δείξουν στην πράξη μεθόδους για καλύτερη προθέρμανση των μυών, ορθότερη χρήση των κλειδώσεων κατά τη διάρκεια των λαβών και φυσικά σωστές μεθόδους διατάσεων και αποθεραπείας.

Επίσης, δόθηκαν… στην πράξη συμβουλές για καλύτερες μυϊκές ασκήσεις, οι οποίες μπορούν έτσι να εντάξουν ακόμη περισσότερους μυείς κατά την κίνηση, κάνοντας ακόμη πιο ωφέλιμο το κάθε σετ. Πέρα από τους αθλητές, παρόντες στα σεμινάρια είναι και πολλοί προπονητές, αλλά και εθελοντές τις διοργάνωσης, που στην πλειοψηφία τους είναι και αυτοί νεαροί αθλητές του σάμπο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά