fbpx

Διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα αθλητών από τη FIAS

Διαδικτυακά εκπαιδευτικά προγράμματα αθλητών από τη FIAS

Γεμάτη ενέργεια σε όλα τα επίπεδα αποδεικνύεται η διεθνής κοινότητα του σάμπο και ειδικά η Διεθνής Ομοσπονδία Σάμπο (FIAS) τις τελευταίες εβδομάδες. Παρά τον… φόρτο εργασίας του πρόσφατου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, η FIAS προχώρησε μέσα στον Νοέμβριο σε δύο σκέλη διαδικτυακών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για αθλητές.

Το πρώτο σκέλος των προγραμμάτων διεξήχθη στις αρχές του μήνα, ενώ τώρα πραγματοποιήθηκαν μαζί ακόμη δύο διαδικτυακές “διαλέξεις”. Βασικό αντικείμενο αυτών των προγραμμάτων είναι η ενημέρωση και η προσφορά πληροφοριών και συμβουλών προς τους αθλητές για τη βέλτιστη διατήρηση του σώματός τους σε καλή κατάσταση μέσω της προπόνησης, ενώ ειδική μνεία έγινε σε όσα πρέπει να… αποφεύγονται, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες τραυματισμών στην προπόνηση.

Τα σεμινάρια αυτά είχαν ουσιαστικά στοιχεία από τον χώρο της αθλητικής επιστήμης, της αθλητικής ιατρικής, της φυσικοθεραπείας και της προπονητικής, με τους εκπαιδευτές να είναι πρόσωπα που έχουν εργαστεί σε πλήθος άλλων σπορ, όπως ποδόσφαιρο, Formula 1 και τζούντο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά