fbpx

Βλαδίμηρος Ματίας: «Χαίρομαι να βλέπω πως ακολουθούν νέοι αθλητές για να συνεχίσουν το έργο μου» (vid)

Βλαδίμηρος Ματίας: «Χαίρομαι να βλέπω πως ακολουθούν νέοι αθλητές για να συνεχίσουν το έργο μου» (vid)

Την 3η θέση κατέκτησε ο Βλαδίμηρος Ματίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης Ανδρών-Γυναικών, που διεξήχθη στη Χαλκίδα το περασμένο Σαββατοκύριακο 19-20/11, στην κατηγορία των 77κ., στην Ελληνορωμαϊκή πάλη.

Ο αθλητής του Βυζαντινού Αθλητικού Ομίλου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην τελευταία του Πανελλήνια αγωνιστική συμμετοχή, κατακτώντας δίκαια το χάλκινο μετάλλιο.

Τα μετάλλια στην κατηγορία των 77κ.:

1. Κουτσουρίδης Χρήστος (ΒΑΟ)
2. Βασιλακόπουλος Ανδρέας (Εθνικός)
3. Ματίας Βλαδίμηρος (ΒΑΟ)
Τ3. Τσαμπισβίλι Λεωνίδας (ΠΑΟΚ)

Μετά το πέρας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, ο Βλαδίμηρος Ματίας μίλησε σχετικά με τις εμπειρίες του από την τελευταία αγωνιστική του δράση, τα συναισθήματά του, αλλά και το που αφιερώνει την κατάκτηση του μεταλλίου.

«Τα συναισθήματα είναι μεγάλα. θα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου λίγο καλύτερα, πηγαίνοντας στον τελικό με τον μικρότερο συναθλητή μου, δίνοντάς του έτσι τη σκυτάλη. Αλλά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα χαίρομαι πολύ που βγήκα 3ος, και που βλέπω πως ακολουθούν νέοι αθλητές, που μπορούν να συνεχίσουν τη δική μου δουλειά», είπε ο Βλαδίμηρος Ματίας.

Σχετικά με τα συναισθήματα την ώρα που έβγαζε τα παπούτσια του στον αγωνιστικό χώρο, είπε: «Ήταν πιο πικρά τα συναισθήματά μου, γιατί κανένας αθλητής δε θέλει να φαντάζεται τη στιγμή που δε θα πατήσει ξανά στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα θα έρχομαι στις προπονήσεις, να βλέπω και να βοηθάω τους μικρούς μου αθλητές, αλλά και γενικότερα όποιος χρειάζεται τη βοήθειά μου. Όμως, κάπου εδώ τελειώνει, δυστυχώς, η αγωνιστική μου πορεία».

Για το που αφιερώνει την κατάκτηση του μεταλλίου, είπε: «Αφιερώνω το μετάλλιο στους προπονητές μου, στον έφορό μας, στους συναθλητές μου, που όπως βλέπουν όλοι στους αγώνες είναι πάντα δίπλα ο ένας στον άλλον, σαν μια οικογένεια. Και φυσικά, στην οικογένειά μου, στη σύζυγό μου, σε όσους ήταν δίπλα μου. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ, γιατί μόνος σου δεν μπορείς να καταφέρεις τίποτα. Πρέπει να έχεις τους δικούς σου ανθρώπους δίπλα, πάντα».

https://pali.apexsports.gr/2022/11/20/panellinio-protos-o-christos-koutsouridis-sta-77k/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά