fbpx

Champions Night 65: Ευαγγελία Γκίτζιου και Παναγιώτης Ελευθερίου πήραν τις ζώνες της βραδιάς (pics)

Champions Night 65: Ευαγγελία Γκίτζιου και Παναγιώτης Ελευθερίου πήραν τις ζώνες της βραδιάς (pics)

Η μακροβιότερη διοργάνωση στην Ελλάδα οι «βραδιές πρωταθλητών» επιστρέψαν στην Αρένα των Fighters στον Πειραιά. Πολλές και δυνατές αναμετρήσεις με τις δύο 4άδες με έπαθλο τη ζώνη της διοργάνωσης να ξεχωρίζουν. Η διοργάνωση για άλλη μία φορά κύλισε με σωστό προγραμματισμό, οργάνωση και ροή.

Αγωνιστικά η Ευαγγελία Γκίτζιου του Σταύρου Χατζή εμφανίστηκε πολύ δυνατή και αποφασιστική και ξεπέρασε το εμπόδιο της Χριστίνας Ζάμπουρα του Γιάννη Γράψα στον ημιτελικό για να κατακτήσει τη ζώνη με αντίπαλο την Σταματίνα Μπαϊρακτάρη (Γκίκας-Mallios Team Athens) που είχε ξεπεράσει (οριακά) το εμπόδιο της Δήμητρας Δημητρακοπούλου (Colosseum Fighting Arena) στον ημιτελικό

Στην 4άδα των αντρών τα σημεία και το θέαμα έπεφταν βροχή με αγώνες πολύ κοντινούς και διαφήμιση του αθλήματος. Μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Ελευθερίου (Χαλκίδης-Παπαδόπουλος) που επικράτησε στον τελικό του Α. Τσιριμώκου του Νίκου Κρητικού. Στους ημιτελικούς ο Ελευθερίου είχε περάσει το εμπόδιο του Α. Χατζηγεωργίου (Γαδ-Αίας Χολαργού) και ο Τσιριμώκος του Ι. Κουλούρη (από Braves)

Οι προπονητές της BG Academy Χαλκίδης-Παπαδόπουλος δήλωσαν για τις επιτυχίες των αθλητών τους: «Καταπληκτική ατμόσφαιρα στο χθεσινό Champions Night 65 των Fighters Athanasopoulos με τον Παναγιώτη Ελευθερίου να κατακτά την ζώνη της διοργάνωσης μετά από δύο συγκλονιστικούς αγώνες και τον Θοδωρή Καλιονίδη να υπερτερεί του πανάξιου αντίπαλό του. Συγχαρητήρια στην διοργάνωση και στον άνθρωπο που την έτρεξε τον Γιώργο Παπαχρήστου για το άψογο στήσιμο του event. Είδαμε ωραία ζευγάρια, υπήρχε ροή, όλα ήταν στην ώρα τους, ο κόσμος ευχαριστήθηκε τα παιχνίδια. Τέτοιες διοργανώσεις βοηθάνε τους αθλητές να αποκτούν μεγαλύτερες εμπειρίες καθώς η πίεση στα παιχνίδια αυτά είναι πολύ μεγαλύτερη…  Συγχαρητήρια σ όλους τους συμμετέχοντες!»

O Στάυρος Χατζής από την πλευρά του δήλωσε «η αθλήτρια μας Ευαγγελία Γκίτζιου κατέκτησε τη ζώνη Champions Night είμαι πολύ υπερήφανος για αυτό. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε μετά από πολλή προπόνηση και αφοσίωση από την ίδια και για αυτό ανταμείφθηκε. Nα ευχαριστήσω τον πολύ καλό μου φίλο και συνεργάτη Ηλία Mαστρανδρέα της Seven για τον εξοπλισμό και τη στήριξή

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά