fbpx

Ευρωπαϊκό: 5 Έλληνες στο σώμα διαιτητών, η Παναγοπούλου πρόεδρος Ευρώπης για το Τατάμι

Ευρωπαϊκό: 5 Έλληνες στο σώμα διαιτητών, η Παναγοπούλου πρόεδρος Ευρώπης για το Τατάμι

Η Ελληνική αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Αττάλεια συμμετέχει με επιτυχία και στο σώμα διαιτητών – κριτών όπως πάντα.

Η Ελευθερία Παναγοπούλου, Πρόεδρος της επιτροπής αθλημάτων στο Τατάμι για την WAKO Ευρώπης, που είναι επίσης στην επιτροπή κανονισμών WAKO, και βέβαια μέλος της επιτροπής διαιτησίας της Π.Ο.Κ., στην ουσία λογίζεται ως στέλεχος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

O έμπειρος και από τους παλαιότερους διαιτητές μας Φίλιππος Παπαντωνίου είναι στο κομμάτι του ρινγκ.

Η Μιμή Ροδοπούλου στο τατάμι συμπληρώνει σχεδόν μια δεκαετία ως διεθνής διαιτητής, ενώ η Ευγενία Κασκαντίρη διεθνής από το 2019, είχαμε την τιμή να βραβευτεί σαν η καλύτερη διαιτητής στο τατάμι στο πρόσφατο Παγκόσμιο.

Ο Θοδωρής Θεοδωρακάκος επίσης στο τατάμι διαιτητεύει στη WAKO από την ηλικία των 20 ετών ξεκινώντας το 2010, με πρώτη διαιτησία να καταγράφεται το 2008 σε ηλικία 18 ετών και παρόλο το νεαρό της ηλικίας του είναι από τους πιο παλιούς διαιτητές.

Στην “οικογένεια” των διαιτητών είχαμε μια συγκινητική στιγμή για τον Ιταλό Οριάνο ντε Μπέι ενεργό διαιτητή στη WAKO από το 1987, που τιμήθηκε για την συνολική προσφορά του στο άθλημα δια χειρός Ελευθερίας Παναγοπούλου. Ο Οριάνο είναι ιδιαίτερα αγαπητός και εξακολουθεί να δίνει όχι μόνο τις γνώσεις του αλλά και αγάπη και σεβασμό στους συναδέλφους του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά