fbpx

Θρυλικά ονόματα των μαχητικών αθλημάτων θα συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ τον Δεκέμβριο

Θρυλικά ονόματα των μαχητικών αθλημάτων θα συμμετάσχουν σε προπονητικό καμπ τον Δεκέμβριο

Η πόλη της Βάρνα θα φιλοξενήσει για άλλη μια φορά συναντήσεις μεταξύ ελίτ αστέρων, Βούλγαρων και ξένων αθλητών μαχητικών αθλημάτων τον Δεκέμβριο, όταν το τελευταίο προπονητικό καμπ της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί από την Επαγγελματική Ένωση της Παγκόσμιας Ένωσης Κιόκουσιν (KWU). Tα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν σε ένα από τα καλύτερα αθλητικά συγκροτήματα στη Βάρνα – το διάσημο αθλητικό κέντρο “SENSHI Gym” την περίοδο μεταξύ 1 και 4 Δεκεμβρίου. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να εκπαιδευτούν πλάι σε μερικούς από τους μεγαλύτερους αθλητές  στο επαγγελματικό Κικ Μπόξινγκ και τα μαχητικά αθλήματα, οι οποίοι θα ενταχθούν ως εκπαιδευτές, διδάσκοντας τεχνικές μάχης και δεξιότητες για την εκπαίδευση του μυαλού και του σώματος. Ανάμεσά τους θα είναι τα θρυλικά ονόματα των μαχητικών αθλημάτων Σαμ Γκρέκο και Νίκολας Πέττας. Ο Γκρέκο είναι Αυστραλός μαχητής που κέρδισε τον εθνικό τίτλο βαρέων βαρών πέντε συνεχόμενες χρονιές, ενώ συμμετείχε τακτικά στους διαγωνισμούς K-1 Grand Prix. Νίκησε ονόματα όπως ο Μπράνκο Τσικάτιτς, ο Ερνέστο Χουστ, ο Μάικ Μπερνάρντο, ο Στέφαν Λέκο και ο Ρέι Σέφο.

Ο Νίκολας Πέττας αγωνίστηκε  κυρίως στο K-1, κερδίζοντας το Γκραν Πρι Ιαπωνίας το 2001. Το εντυπωσιακό στυλ του και οι θεαματικές χαμηλές κλωτσιές τον χαρακτήρισαν ως έναν από τους πιο θρυλικούς μαχητές. Μεταξύ των ηττημένων αντιπάλων του είναι ονόματα όπως ο Μουσάσι, ο Γκέκαν Σάκι, ο Νομπού Χαγιάσι και ο Πέταρ Βάργκα.

Αυτή τη φορά, οι συμμετέχοντες στο καμπ προπόνησης  θα λάβουν και πάλι πολύτιμες συμβουλές και γνώσεις για να βελτιώσουν τις τεχνικές μάχης τους από πρώτο χέρι από τους τρεις φορές και τέσσερις φορές Παγκόσμιους Πρωταθλητές Βαρέων Βαρών K1 Πίτερ Αερτς, Ερνέστο Χούστ και Σέμι Σιλτ, καθώς και τον Ολλανδό πρωταθλητή “K-1 Max” Άλμπερτ Κράους

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί και να μάθουν το παγκόσμιο στυλ μάχης του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ένωσης Κιόκουσιν (KWU) Σιχάν Αλεξάντρ Πιτσκούνοβ, ενώ και ο Γιουσούκε Φούτζι θα ενταχθεί στην ομάδα των εκπαιδευτών. Είναι νικητής του 4ου, 6ου και 7ου Πανιαπωνικού Πρωταθλήματος Καράτε Κιόκουσιν.

Ο Γιαν Σούκουπ θα λάβει επίσης μέρος στο προπονητικό καμπ. Ο «Τσέχος Σαμουράι» κέρδισε τη 2η θέση στο 9ο Kyokushin World Open 2007, είναι Πρωταθλητής Ευρώπης, νικητής του τουρνουά All Japan και πρωταθλητής βαρέων βαρών του Yangame. Θα διδάξει επίσης ο Ζακάρι Νταμιάνοβ, απόλυτος παγκόσμιος πρωταθλητής στο Κιόκουσιν, καθώς και ο Πέταρ Μαρτίνοφ, παγκόσμιος πρωταθλητής στο καράτε Κιόκουσιν. Και οι δύο είναι επίσης προπονητές της εθνικής ομάδας καράτε Κιόκουσιν.

Ο Άντριους Νακαχάρα θα είναι μέλος της ομάδας εκπαιδευτών, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κιόκουσιν το 2005, πρωταθλητής Αμερικής το 2006 και 2 φορές πρωταθλητής Νότιας Αμερικής. Κέρδισε 4 από τους 11 επαγγελματικούς αγώνες του με νοκ άουτ.

Για πρώτη φορά, στο προπονητικό καμπ της Επαγγελματικής Λίγκας της Παγκόσμιας Ένωσης Κιόκουσιν (KWU), θα διεξαχθεί η προπόνηση No-Gi BJJ με τον Βραζιλιάνο Άλεξ Άλβες.

Μέρος του προγράμματος θα είναι επίσης μια ειδική διάλεξη με θέμα “Βέλτιστη διατροφή και συμπληρώματα για μαχητές” με τον Μπέλτσο Χριστόφ.

Η εκδήλωση θα συνοδεύεται από την τελευταία διοργάνωση αγώνων του 2022, της θεαματικής διεθνούς βραδιάς SENSHI, στην οποία θα αγωνιστούν ελίτ αθλητές από 18 χώρες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά