fbpx

Πανευρωπαϊκό: Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο WAKO Ρόι Μπέικερ στην έναρξη

Πανευρωπαϊκό: Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο WAKO Ρόι Μπέικερ στην έναρξη

Σήμερα έγινε η άτυπη έναρξη του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην Αντάλια Τουρκίας, με τα διοικητικά συμβούλια Μεσογειακών και Ευρωπαϊκών Επιτροπών. Οι αποστολές καταφτάνουν από χτες αναμεσά τους και η Ελληνική. Αύριο έχουμε τα σεμινάρια διαιτητών και κριτών ανά στυλ για ένα φρεσκάρισμα, την κλήρωση και την επίσημη τελετή έναρξη του Πρωταθλήματος. Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου από τις 10:00 ξεκινάνε οι προκριματικοί αγώνες και θα έχουμε πολλά να πούμε μέχρι και τον τελευταίο αγώνα στις 19 Νοεμβρίου

Ο Ιρλανδός Πρόεδρος της WAKO κ. Ρόι Μπέικερ καλωσόρισε τους συμμετέχοντες μ’ ένα θερμό μήνυμα:

«Αγαπητοί Πρόεδροι, Αγαπητοί Φίλοι, με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζω στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κικ Μπόξινγκ WAKO Seniors και Masters 2022 που διεξάγεται στην Αττάλεια Τουρκίας. Αυτό θα είναι το πιο φημισμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην ιστορία της WAKO Ευρώπης με τους νικητές των αντίστοιχων κλάδων και κατηγοριών βάρους με τους οκτώ πρώτους, να συμμετέχουν στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της ΔΟΕ 2023 που θα διεξαχθούν στην Κρακοβία της Πολωνίας για πρώτη φορά και επίσης τους νικητές στα αντίστοιχα αθλήματα και κατηγορίες να παίρνουν τη θέση που τους αξίζει για τη συμμετοχή στους Παγκόσμιους Αγώνες Μαχητικών Αθλημάτων 2023 στο Ριάντ,  Σαουδική Αραβία. Τι εξαιρετική ευκαιρία για τις εθνικές μας ομοσπονδίες και τους αθλητές για όλους εμάς στην Ευρώπη!

Είναι μια πραγματική απόδειξη της ανάπτυξης του αθλήματος παγκοσμίως, καθώς τώρα έχουμε ευκαιρίες που η WAKO δεν έχει λάβει ή δει ποτέ πριν, πρέπει να συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην ανάπτυξη ενός συστήματος μελών και του «διαβατηρίου» WAKO σε περιφερειακό εθνικό επίπεδο καθώς και σε ηπειρωτικό. Αυτό είναι το χρυσό κλειδί για την πρόοδο της ηπειρωτικής και παγκόσμιας πτυχής. Είμαι βέβαιος ότι ο οικοδεσπότης, η Τουρκική Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ και ο Αντιπρόεδρος της WAKO θα μας δώσουν μια αξέχαστη εκδήλωση για να είμαστε περήφανοι. Ανυπομονώ να σας δω όλους μαζί με την WAKO Ευρώπης κ.  Ίστβαν Κίραλι στο πιο φημισμένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη μακρά ιστορία μας. Όπως πάντα ανυπομονώ να δω όλη την οικογένεια WAKO σε αυτό το υπέροχο γεγονός.»

η επίσημη αφίσα προώθησης της διοργάνωσης
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά