fbpx

Κέλλυ Κυδωνάκη: Σημαντική διάκριση σε διεθνές τουρνουά στην Κροατία (pics)

Κέλλυ Κυδωνάκη: Σημαντική διάκριση σε διεθνές τουρνουά στην Κροατία (pics)

Μετά από το τελευταίο Karate 1 Premier League για το 2022, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Μπακού και το χάλκινο μετάλλιο στα +68κ, η Κέλλυ Κυδωνάκη συνεχίζει την προετοιμασία της για τη νέα χρονιά και ειδικά για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο (24-26) στην πόλη της Γουαδαλάχαρα στην Ισπανία.

Η Κυδωνάκη είχε την τιμή να προσκληθεί ως μια από τις 10 καρατέκα που συμμετείχαν στο “Karate Top Ten” του Ζάγκρεμπ κατακτώντας μάλιστα το ασημένιο μετάλλιο, χάνοντας το χρυσό στις λεπτομέρειες με handei (4-1).

Ήταν πολύ τιμητικό για μένα και αρκετά ξαφνικό”, είπε στο ApexSport η Ελληνίδα καρατέκα και “χρυσή” Μεσογειονίκης τον περασμένο Ιούνιο στο Οράν.

Οι διοργανωτές επέλεξαν 10 αθλήτριες και μέσα σε αυτές βρισκόμουν κι εγώ. Ήταν κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα. Αμέσως μετά τους αγώνες δώσαμε συνεντεύξεις σε κροατικό κανάλι, ήταν όλα πολύ όμορφα.

Με αυτόν τον αγώνα η αθλήτρια του Α.Σ “Οδυσσέας” ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2022 καθώς όπως είπε και ίδια δεν έχει κάτι προγραμματισμένο μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Όχι μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν θα δώσω άλλους αγώνες. Βέβαια, ούτε την Κροατία είχα προγραμματίσει, αλλά προέκυψε. Πλέον, περιμένω για το επόμενο Karate 1 Premier League που θα γινει τον Ιανουάριο στο Κάιρο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά