fbpx

Η Κάμερον αδιαμφισβήτητη Πρωταθλήτρια και περιμένει αντίπαλο

Η Κάμερον αδιαμφισβήτητη Πρωταθλήτρια και περιμένει αντίπαλο

Η Σαντέλ Κάμερον έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας της εναντίον της Τζέσικα ΜακΚάσκιλ, παίρνοντας τη νίκη με ομόφωνη απόφαση σε έναν αγώνα 10 γύρων που θα καθόριζε την αδιαμφισβήτητη πρωταθλήτρια στα 63,5 κιλά, καθώς η νικήτρια θα “περνούσε” στη μέση της τις ζώνες των IBF, IBO, WBA, WBO και WBC. Σε ένα γεμάτο γήπεδο στο Άμπου Ντάμπι, σε μια βραδιά που αγωνίστηκαν επίσης ο Ντιμίτρι Μπίβολ με τον Ζιλμπέρτο Ραμίρεζ, η Κάμερον (17-0, 8 KOs), ήταν καλύτερη τόσο στο κοντινό παιχνίδι όσο και όταν οι δύο πυγμάχοι “έπαιρναν” απόσταση, φτάνοντας στην ομόφωνη απόφαση με σκορ 97-93, 96-94 και 96-94.
Η 31χρονη Αγγλίδα (από την Νορθάμπτον) είχε τα πιο γρήγορα χέρια, την πιο καθαρή τεχνική και την καλύτερη άμυνα. Εξουδετέρωσε μεγάλο μέρος της αμήχανης επιθετικότητας του ΜακΚάσκιλ κατά τους πρώτους γύρους ελέγχοντας την απόσταση με τρυπήματα και πλάγια κίνηση.
Η ΜακΚάσκιλ (12-3, 5 KOs) εμφανίστηκε λίγο σαστισμένη κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού του αγώνα, αλλά σταδιακά ανέβασε ρυθμούς κι έκανε ένα δυνατό αγώνα στους τελευταίους τρεις γύρους, κάτι που όμως δε στάθηκε αρκετό για να γυρίσει τον αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά