fbpx

Παγκόσμιο WKU: “Χρυσός” ο Χρυσάφης και χάλκινα με τον Λαγδάρη και την Κοκολάκη (pics)

Παγκόσμιο WKU: “Χρυσός” ο Χρυσάφης και χάλκινα με τον Λαγδάρη και την Κοκολάκη (pics)

Σωρηδόν έρχονται τα μετάλλια για την ελληνική αποστολή της WKU που έχει ταξιδέψει στην Ουαλία για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Την αρχή την έκανε εχθές ο ομογενής Αντώνης Λαγδάρης κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Φουλ Κόντακτ, χάνοντας μάλιστα την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, μιας και ηττήθηκε από τον Ιρλανδό αντίπαλό του σε ένα πολύ οριακό αγώνα. Μετά από λίγο μάλιστα αγωνίστηκε και στο στυλ του Κ-1, οπού δεν μπόρεσε να συνεχίσει στα μετάλλια, αφήνοντας μάλιστα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Σειρά είχε σήμερα ο Γεράσιμος Χρυσάφης, ο οποίος με μη εμφάνιση αντιπάλου στον τελικό στο στυλ του Κ-1, έφερε το πρώτο χρυσό για την εθνική ομάδα! Αχόρταγος συνέχισε και στο Φουλ Κόντακτ και κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, απέναντι στον πιο έμπειρο και αρκετά βαρύτερο Άγγλο αντίπαλό του.

Η Ειρήνη Κοκολάκη ζήλεψε λίγη από τη δόξα του γιου της Γεράσιμου κι έβγαλε τη στολή του διαιτητή (ενεργός διαιτητής WKU), φόρεσε τα γάντια της και αγωνιζόμενη στο στυλ του Kick Light Veterans κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Ειρήνη Κοκολάκη
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά