fbpx

Κραβ Μαγκά: Εκπαίδευση για την ασφάλεια ενάντια σε αστικές τρομοκρατικές επιθέσεις

Κραβ Μαγκά: Εκπαίδευση για την ασφάλεια ενάντια σε αστικές τρομοκρατικές επιθέσεις

Μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία θα ζήσουν όσοι θα συμμετάσχουν στο ειδικό σχολείο, που διοργανώνει η Krav Maga Science, σε συνεργασία με την ισραηλινή ομοσπονδία Elite Krav Maga Federation, υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Ισραηλινών Τεχνών “Imi Lichtenfeld”, στις 5 & 6 Νοέμβριου 2022 στην Αθήνα.

Το θέμα του σχολείου είναι η ασφάλεια ενάντια σε αστικές τρομοκρατικές επιθέσεις. Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο ενδεικτικά, θα περιλαμβάνει: Τεχνικές άοπλης μάχης, αφοπλισμούς, τακτικές εκκαθάρισης δωματίου, εξουδετέρωση τρομοκρατών, διαχείριση καταστάσεων  ομηρείας σε κτηριακές εγκαταστάσεις και λεωφορείο, κ.α.

Θα διδάξει ο απόστρατος ταγματάρχης της IDF και Επικεφαλής Εκπαιδευτής της Elite Krav Maga Federation, Μάστερ Μάταν Μπύχνερ.

Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί σε ρεαλιστικό περιβάλλον στα Νότια προάστια Αττικής. Η ακριβής τοποθεσία θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες μετά από την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμέτοχης, το κόστος είναι 150€, οι ώρες: 9:30 – 15:30, ενώ υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά