fbpx

Γκραν Πρι Μάντσεστερ: Τίτλος για τον Σικέιρα την τελευταία ημέρα δράσης

Γκραν Πρι Μάντσεστερ: Τίτλος για τον Σικέιρα την τελευταία ημέρα δράσης

Σέο Γκέον-Βου από τη Νότια Κορέα, Λορένα Μπραντλ από τη Γερμανία και Μαϊκόν Σικέιρα από τη Βραζιλία πήραν τα χρυσά μετάλλια της τελευταίας ημέρας δράσης στο Γκραν Πρι του Μάντσεστερ.

 Ο Σέο νίκησε τον συμπατριώτη του, Χουάν Να-Γκουνγκ, στον τελικό των -80 κιλών μετά τη νίκη του στα ημιτελικά επί του Τυνήσιου Φιράς Κατούσι. Με την ήττα του ο Κατούσι εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο που είναι το δεύτερο στην σεζόν του καθώς είχε πάρει το χάλκινο και στο τουρνουά του Παρισιού. Ο Να-Γκουνγκ νίκησε στον άλλον ημιτελικό τον Ιταλό Σιμόνε Αλέσιο σε μόλις δύο γύρους.

Στην κατηγορία +67 κιλών των γυναικών η Μπραντλ επικράτησε της Γαλλίδας Αλτεά Λοράν στο μεγάλο τελικό. Αυτό ήταν το δεύτερο αργυρό μετάλλιο για τη Λοράν μέσα στο 2022 καθώς είχε γνωρίσει την ήττα και στον τελικό του Παρισιού. Η Κινέζα Λέι Ζου και η Πολωνή Αλεξάντρα Κόβαλτσουκ πήραν τα χάλκινα μετάλια.

 Η τελευταία κατηγορία στο Μάντσεστερ είδε τον Κέιντεν Κάνινγχαμ να αντιμετωπίζει τον Σικέιρα στον τελικό των +80 κιλών. Το κοινό ήταν με τον Βρετανό ωστόσο ο Βραζιλιάνος πήρε τη νίκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κάνιγχαμ είχε νικήσει τον κάτοχο του Ολυμπιακού τίτλου, τον Ιβοριανό Σαλάχ Σισέ στα ημιτελικά, ενώ ο Σικέιρα είχε πάρει τη νίκη απέναντι στον Τούρκο Εμρέ Κουτάλμις Ατεσίλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά