fbpx

Η στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε όλη την Ελλάδα να κλάψει: «Έσπασε, έσπασε μαμά» (vid)

Η στιγμή που ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έκανε όλη την Ελλάδα να κλάψει: «Έσπασε, έσπασε μαμά» (vid)

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε μια συγκλονιστική στιγμή τιμώντας τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, όταν κατά τη διάρκεια του προημιτελικού κόντρα στον Κολομβιανό Μίλτον Κάστρο, υπέστη κάταγμα στο πόδι, φωνάζοντας στη μητέρα του ότι έσπασε.

Τότε, ήταν στην ηλικία των 21 ετών, διεκδικώντας ένα μετάλλιο. Σε μια προσπάθεια του να πάρει πόντο, έσπασε το δεξί του πόδι, πέφτοντας αμέσως στο έδαφος, σφαδάζοντας. Βλέποντας το όνειρο του μεταλλίου να χάνεται, ακούστηκε να φωνάζει στη μητέρα του: «Έσπασε, έσπασε μαμά».

Ήταν μια απίστευτη σκηνή, να βλέπει κανείς έναν γίγαντα ύψους 2.01 να «λυγίζει». Ήταν η στιγμή που ολόκληρη η Ελλάδα έκλαψε μαζί του. Τέσσερα χρόνια αργότερα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, ο 25χρονος Νικολαΐδης, κατάκτησε μέσα σε αποθέωση το αργυρό μετάλλιο, ενώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008, ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Δείτε το VIDEO με τον τελευταίο αγώνα του Νικολαΐδη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και την συγκλονιστική του κραυγή στο τέλος:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά