fbpx

FACE OFF 6: Συμπληρώνεται η κάρτα αγώνων για τις 13 Νοεμβρίου

FACE OFF 6: Συμπληρώνεται η κάρτα αγώνων για τις 13 Νοεμβρίου

Ανακοινώθηκε από την ομάδα των διοργανωτών Τάκη Πετρίδη, Κωνσταντίνου Παπαδημήτριου και Άννας Μαρία «The Gun» ο δεύτερος σπουδαιότερος αγώνας της βραδιάς. Αντίπαλοι θα βρεθούν στη κόκκινη γωνία ο Χρήστος Γεροδήμος (Fight Club Legacy του Θανάση Κύλα) με τον Δήμο Βασιλείου (Phoenix Boxing Club των Θοδωρή Ριτζάκη και Στέφανου Φιλιμιάνοβ) στη μπλε γωνία. Στην ουσία αποτελεί μια επιβράβευση για τους αθλητές, της σταθερής και επιτυχημένης πορείας τους, στην διοργάνωση. Ο αγώνας θα είναι στα -86κ. και 4 γύροι των 3’

Η διοργάνωση είναι η 6η κατά σειρά, ενώ η προηγούμενη, ιδιαίτερα επιτυχημένη, είχε παρουσιαστεί τηλεοπτικά από το Cosmote TV.

Στον κυρίως αγώνα της βραδιάς αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί ο αντίπαλος του Ζίκα Άλι που πήρε την «πρόκριση» από τη μεγάλη νίκη του στο «FACE OFF 5»

Σύντομα αναμένονται και τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα πλαισιώσουν τους κυρίως αγώνες με πολλά και γνωστά ονόματα να ακούγονται

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο THE CORE SPORTS CENTER Γιαννιτσών 97 Περιστέρι, Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 2000τ.μ., με πλήρη εξοπλισμό και πρωτόκολλα ασφαλείας και θα είναι υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Π.


 [ΛM1]

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά