fbpx

Προσπάθεια για είσοδο της πάλης… στο παρά πέντε στα European Games

Προσπάθεια για είσοδο της πάλης… στο παρά πέντε στα European Games

Την τελευταία της προσπάθεια για συμπερίληψη της πάλης στο αγωνιστικό πρόγραμμα των European Games κάνει η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης. Με λιγότερους από εννέα μήνες να απομένουν ως την έναρξη της δράσης στην Πολωνία, οι διοργανωτές βρίσκονται σε διαρκή επαφή με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πάλης, δίχως όμως να έχουν δει ακόμη το “πράσινο φως”.

Αν και το διάστημα των εννέα μηνών μοιάζει… άνετο, στην πραγματικότητα τα περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά, μιας και εφόσον μπει τελικά η πάλη στα European Games, η διοργάνωση θα αποτελέσει έναν έξτρα προκριματικό και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, ανακατατάσσοντας το πρόγραμμα όλων των αθλητών.

Οι δύο πρώτες διοργανώσεις των European Games, το 2015 και το 2019, είχαν στο πρόγραμμά τους την πάλη. Οπότε, στόχος των ανθρώπων στην Κρακοβία και το Βοεβοδάτο Ελάσσονος Πολωνίας (διοικητικό διαμέρισμα της χώρας) είναι να μην έχει η πάλη την ίδια… μοίρα με τη γυμναστική, η οποία αφαιρέθηκε από το πρόγραμμα λόγω μη εξεύρεσης διαθέσιμων εγκαταστάσεων, παρόλο που είχε παρουσία στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά