fbpx

Αυτοάμυνα: Μήνυμα του Προέδρου του W.O.S.D. Δρ. Αντόνιο Λα Σαλάντρα 

Αυτοάμυνα: Μήνυμα του Προέδρου του W.O.S.D. Δρ. Αντόνιο Λα Σαλάντρα 

Ο Kancho Αντόνιο Λα Σαλάντρα, Πρόεδρος της World Organization of Self Defence (W.O.S.D.), ο οποίος βρέθηκε πριν μερικές ημέρες και στη χώρα μας διδάσκοντας σε ένα διήμερο σεμινάριο αυτοάμυνας, εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση υπερασπιζόμενος τα δικαιώματα των γυναικών και παίρνοντας σαφή πολιτική θέση. Παρακάτω ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωσή του.

«Ως εκπρόσωπος ενός παγκόσμιου οργανισμού, πρέπει τώρα να πάρω δημόσια θέση για τα γεγονότα που συμβαίνουν σε ένα από τα έθνη που ακολουθούν την ένωση μας.

Δηλώνω ότι, δεν αποδέχομαι καμία μορφή εκφοβισμού εναντίον κανενός, σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο.

Για τα προβλήματα βίας που εμφανίζονται στη Μέση Ανατολή κατά των γυναικών και των ανθρώπων, όπως έχει ήδη γίνει για άλλες καταστάσεις, κι έχοντας ακούσει και τους παγκόσμιους συμβούλους, το αναφερόμενο  έθνος άμεσα αποβάλλεται, με τον εκπρόσωπο του και όλα τα μέλη του. Αν και είμαστε αθλητικός οργανισμός και όχι πολιτικός, είμαστε αναγκασμένοι να δώσουμε το έναυσμα.

Η γυναίκα ήταν πάντα σύμβολο της Ζωής γιατί είναι αυτή που τη δίνει.

Δεν θα υπήρχε κόσμος χωρίς τη Γυναίκα.

Πείτε με ντεμοντέ, αλλά πιστεύω ότι ο σεβασμός για τις γυναίκες είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να υποστηρίξετε στη ζωή.

Η απόφαση ελήφθη, με το μέτρο να έχει άμεση ισχύ.

Κάντσο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά