fbpx

Παγκόσμιο: Η δράση αρχίζει στο Βελιγράδι

Παγκόσμιο: Η δράση αρχίζει στο Βελιγράδι

Με την παρουσία μεγάλων ονομάτων και κατόχων χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες η πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, φιλοξενεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα από τις 10 έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Κάιλ Σνάιντερ, Τζόρνταν Μπάροους και Χασάν Γιαζντάνι θα είναι οι κορυφαίοι στο ταμπλό της ελευθέρας ωστόσο το έργο τους δεν αναμένεται εύκολο. Το παρών θα δώσουν και οι τρεις φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές Κάιλ Ντέικ και Τζένο Πετριασβίλι που πήραν το χάλκινο και το αργυρό αντίστοιχα το καλοκαίρι του 2021 στο Τόκιο ενώ ένας ακόμα κάτοχος Ολυμπιακού τίτλου, ο Ντέιβιντ Τέιλορ θα θέλει να συνεχίσει την κυριαρχία του.

 Στις γυναίκες η θρυλική Ινδή Βισές Πογκάτ θα διεκδικήσει τον πρώτο της παγκόσμιο τίτλο ενώ οι κάτοχοι του Ολυμπιακού τίτλου, η Χέλεν Μαρούλις και η Ταμίρα Μενσά-Στοκ θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Στα βαρέα βάρη της ελληνορωμαϊκής ο Τούρκος Ριζά Καβάαλπ θέλει να γράψει ιστορία διεκδικώντας την κατάκτηση του τίτλου για πέμπτη φορά στην καριέρα του και ο φορμαρισμένος Ιρανός Μεϊσάμ Νταλχανί είναι το φαβορί για τον τίτλο στην κατηγορία των 63 κιλών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά