fbpx

Στις 24-25 Σεπτεμβρίου το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β΄ στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Στις 24-25 Σεπτεμβρίου το Βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β΄ στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη)

Το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, θα διεξαχθεί στην πόλη ΠΑΛΕ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης το βαλκανικό πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων Β’ (για παιδιά γεννημένα το 2010-2011).

Η Ελληνική ομάδα θα συγκροτηθεί από τους αθλητές και της αθλήτριες που κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στη κατηγορία τους στο τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων Β. Σε περίπτωση μη συμμετοχής ενός εκ των δύο πρώτων θα αγωνιστεί ο αθλητής/τρια που έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία στο ίδιο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ομοσπονδία θα ναυλώσει πούλμαν για τη μετάβαση της ομάδας στη Βοσνία, και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, να δηλώσουν, στο email: [email protected] τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς και τους συνοδούς.

Η Ομοσπονδία θα καλύψει τη δαπάνη για τη μετάβαση, προς και από τη Βοσνία . Η διαμονή – διατροφή θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (55 ευρώ/ημέρα ανά άτομο Χ 2 διανυκτερεύσεις, με πλήρη διατροφή).

Όλοι οι αθλητές/αθλήτριες θα πρέπει να έχουν διαβατήριο, ασφάλεια και υπεύθυνη δήλωση ΚΑΙ των δύο γονέων, ότι τους επιτρέπουν τη μετακίνηση στη Bοσνία και τη συμμετοχή τους στους αγώνες, ενώ διαβατήριο, θα χρειαστούν όλα τα μέλη της αποστολής.

Για να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη της ομοσπονδίας Τζούντο πατήστε εδώ 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά