fbpx

Παγκόσμια ημέρα Γου Σου Κουνγκ Φου σήμερα με θέμα «Γου Σου Νεολαία και Μέλλον»

Παγκόσμια ημέρα Γου Σου Κουνγκ Φου σήμερα με θέμα «Γου Σου Νεολαία και Μέλλον»

Γιορτάστηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά η παγκόσμια ημέρα για το Γου Σου με τον πρόεδρο της διεθνούς Ομοσπονδίας Gou Zhongwen να βρίσκει την ευκαιρία και να κάνει έναν πολύ ενδιαφέροντα απολογισμό της πορείας του αθλήματος

«Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια ανάπτυξης, η Διεθνής Ομοσπονδία Γου Σου (IWUF) έχει 156 εθνικές (περιφερειακές) ομοσπονδίες μέλη σε πέντε ηπείρους. Περιλαμβάνεται ως επίσημο άθλημα στο αθλητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων του Ντακάρ για το 2026. Το 2021, η IWUF έγινε δεκτή ως επίσημο μέλος της Διεθνούς Ένωσης Παγκόσμιων Αγώνων.

Ως ηγέτης του αθλήματος του Γου Σου, η IWUF δεσμεύεται να το κάνει Ολυμπιακό άθλημα και έναν υγιή τρόπο ζωής για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Δημιουργώντας την Παγκόσμια Ημέρα Γου Σου Κουνγκ Φου (WWKD), η IWUF ενθαρρύνει περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κατανοήσουν καλύτερα, να απολαύσουν, να το κάνουν μέρος της καθημερινής τους ζωής, μοιράζοντας έτσι τη γοητεία του Γου Σου μαζί

Η Παγκόσμια Ημέρα είναι ένας παγκόσμιος εορτασμός. Το WWKD γιορτάζεται κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο στις ή μετά τις 8 Αυγούστου και συνοδεύεται από ένα θέμα κάθε φορά. Ως φεστιβάλ της διεθνούς κοινότητας Γου Σου Κουνγκ Φου, η Παγκόσμια Ημέρα γιορτάζεται για τέσσερα συναπτά έτη, με μια ποικιλία εορτασμών από 80 χώρες και περιοχές που κυμαίνονται από δημόσιες διαδηλώσεις Ται Τσι στο Μαρόκο, έως τις δραστηριότητες Φλας Μομπ για παιδιά στην Ελβετία, τον διαγωνισμό Γου Σου στη Βραζιλία, την παρέλαση φεστιβάλ Γου Σου στους δρόμους της Ινδίας.

Η Παγκόσμια Ημέρα έχει γίνει μια μεγάλη συνέλευση και γέφυρα που συνδέει τους ασκούμενους σε όλο τον κόσμο. Σήμερα υπάρχουν 120 εκατομμύρια ασκούμενοι σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 70 εκατομμυρίων νέων, που αντιπροσωπεύουν πάνω από το 50%. Η νεολαία είναι η ελπίδα και το μέλλον του αθλήματος μας.

Ας βιώσουμε μαζί τη μοναδική ζωτικότητα της νεολαίας Γου Σου Κουνγκ Φου στην εποχή μετά την πανδημία! Με το πνεύμα, το σθένος και το πάθος της νέας γενιάς, ας δημιουργήσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά