fbpx

Final X: Έκλεισαν τα πρώτα εισιτήρια των Αμερικανών

Final X: Έκλεισαν τα πρώτα εισιτήρια των Αμερικανών

Γιάννης Διακομιχάλης και Έλεν Μαρούλις θα αγωνιστούν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Ο ελληνικής καταγωγής Γιάννης Διακομιχάλης νίκησε τον Έβαν Χέντερσον σε δύο αναμετρήσεις και θα εκπροσωπήσει την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών στα 65 κιλά του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στην πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Πολύ αμφίρροπο το πρώτο ματς με τον Διακομιχάλη να νικά 11-9 στο τέλος ενώ στο δεύτερο πέτυχε σκορ 14-4 με τεχνική πτώση.

 Η δράση ήταν πλούσια στη Νέα Υόρκη με έναν από τους σπουδαιότερους στην ιστορία, τον κάτοχο του χρυσού Ολυμπιακού το 2012 και πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Τζόρνταν Μπάροους να επικρατεί στα 79 κιλά. Ο Μπάροους θα είναι για ενδέκατη φορά μέλος μίας αμερικανικής ομάδας σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ή Ολυμπιακούς Αγώνες και μοιράζεται την πρώτη θέση με την Άντελιν Γκρέι και τον Τζον Σμιθ ως οι πιο επιτυχημένοι Αμερικανοί με σύνολο έξι μεταλλίων σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ελληνικό χρώμα θα έχει και η γυναικεία ομάδα των ΗΠΑ καθώς η Έλεν Μαρούλις, κάτοχος του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου το 2016, του ενός από τα δύο Ολυμπιακά μετάλλια που μετρά στην καριέρα της, νίκησε και στα δύο ματς με 10-0 την Αλεξάντρα Χέντρικ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρούλις είναι και τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά