fbpx

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 23/1

Ζώδια

Τι αναφέρουν τα ζώδια σήμερα για όλους μας; Θα είναι μία καλή ημέρα; Τι μας περιμένει που θα ευνοηθούμε; Οι απαντήσεις στις επόμενες γραμμές.

Τα συναισθήματα μας πρέπει να παραμείνουν υπό έλεγχο όταν η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο αντιμέτωπη με τη φωτεινή ενέργεια του Άρη. Δείτε τι σημαίνει αυτό για κάθε ζώδιο στις 23 Ιανουαρίου 2024.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Ευτυχώς έχεις ανθεκτικό δέρμα, Κριέ, καθώς η σημερινή αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη φέρνει σύγκρουση στον κόσμο σου, ιδίως στον τομέα της καριέρας και του σπιτιού. Μπορείς να νιώθεις ότι τραβιέσαι προς δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, και αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απασχολημένη μέρα. Προσπάθησε να διαχειριστείς τον χρόνο σου όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στη δουλειά, ειδικά με έναν αφεντικό ή διευθυντή. Προσπάθησε να διατηρήσεις μια ηρεμία και να μην αντιδράσεις βίαια ή με εκνευρισμό.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι καλό να μιλάς για τα συναισθήματά σου, Ταύρε. Ενώ ενδεχομένως δεν σου αρέσει να ανοίγεσαι σε άλλους, η σημερινή αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις το να εκφράζεσαι ως κάτι θετικό. Ίσως διαπιστώσεις ότι το να μιλάς για τα πράγματα μπορεί να σε βοηθήσει να επεξεργαστείς καλύτερα τις σκέψεις σου. Μπορείς να βρεις ότι η επικοινωνία σε βοηθάει να μάθεις και να αποκτήσεις καθοριστική κατεύθυνση για να ηρεμήσεις τις σκέψεις σου σχετικά με ένα πρόβλημα.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Αγαπάς να λαμβάνεις ανατροφοδότηση από άλλους, αλλά σήμερα ενδέχεται να βρεις τους ανθρώπους λίγο πιο σκοτεινούς από ό,τι θα ήθελες. Μην τοποθετείς την προσωπική σου αξία στα πράγματα που έχεις ή στη γνώμη των άλλων για σένα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να προκαλέσει οργή και αυτοαμφισβήτηση. Τα αρνητικά συναισθήματα μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις κατεύθυνση και σαφήνεια για να αναπτυχθείς σε αυτόν που θέλεις να γίνεις.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Είσαι ένας από εκείνους που αγαπούν να βοηθούν τους άλλους και τίθεσαι συνήθως στο τέλος όταν ένας φίλος έχει προβλήματα. Η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο προωθεί την αυτογνωσία. Ωστόσο, η Σελήνη αντιμετωπίζεται με τον Άρη, και η εστίαση στον εαυτό μπορεί να προκαλέσει σύγκρουση στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου μπορεί να φανεί λίγο χειριστικός ή ελαφρώς ελεγκτικός σήμερα. Θα θέλεις να συζητήσεις τα πράγματα και να βρεις ισορροπία.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Αγαπάς τη διασκέδαση, Λέων. Βρες κάτι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο για να ανακουφίσεις λίγο την τάση της ημέρας. Κάνε ένα μάθημα γιόγκα ή ξόδεψε μισή ώρα σε μια συνεδρία εκτέλεσης ασκήσεων στο σπίτι όταν γυρίζεις από τη δουλειά. Πρόσφερε στον εαυτό σου το χρόνο και τον χώρο για να επικεντρωθείς στην πνευματική σου ευεξία και την εσωτερική, συναισθηματική θεραπεία.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Είσαι σκεπτικός, Παρθένε. Κατά τη διάρκεια της αντίθεσης της Σελήνης με τον Άρη, μπορείς να απολαύσεις ένα υγιές και ενδιαφέρον διάλογο για πολιτική ή κάποιο άλλο θέμα που σου αρέσει να συζητάς. Είναι μια καλή στιγμή για θερμές συζητήσεις όπου εσύ και ένας φίλος απολαμβάνετε το να μαθαίνετε και να προκαλείτε ο ένας τον άλλο. Θα θέλεις να αποφύγεις το να δημοσιεύεις έντονες απόψεις στα κοινωνικά μέσα.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Θα θεραπευθείς. Είναι φυσιολογικό να νιώθεις πληγωμένος αφού κάποιος πει ένα άσχημο σχόλιο. Είσαι μόνο άνθρωπος, και όταν η Σελήνη είναι αντίθετη με τον Άρη, είσαι πιο ευαίσθητος στα σχόλια των άλλων. Μπορεί να βρεις ότι τα ειπωμένα είναι πολύ δύσκολα να συγχωρέσεις. Ωστόσο, θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για να θεραπεύσεις την καρδιά σου και να εξαφανίσεις την αίσθηση πίκρας από σήμερα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι διακοπές στην επικοινωνία δεν πρέπει να ελαφρύνονται. Η σημερινή αντίθεση του Φεγγαριού με τον Άρη στο ζώδιο του σκορπιού, μπορεί εύκολα να σας κάνει να ξεχνάτε ότι είστε στην ίδια ομάδα με τον σύντροφό σας. Ίσως βρείτε ευκολότερο να απομακρυνθείτε και να προστατευτείτε. Τα τραυματισμένα συναισθήματα μπορούν να κλονίσουν μια πραγματικά καλή σχέση. Όταν είναι δυνατόν, μιλήστε για όλα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Μπορείτε να αποφασίσετε να αυτοπροστατευθείτε, Τοξότη. Σήμερα μπορεί να είναι μια τεταμένη ημέρα λόγω της ανταγωνιστικής σχέσης μεταξύ Φεγγαριού και Άρη. Γνωρίζετε πόσο εύκολο είναι να χαθεί η εμπιστοσύνη. Είναι επίσης δυσκολότερο να ξαναχτίσεις μια φορά που έχει χαθεί. Σήμερα μπορείτε να αισθανθείτε τη λύπη της αλήθειας, αλλά πάντα είναι καλύτερα από ένα ψέμα.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Χρησιμοποιήστε προκλήσεις παραγωγικά. Κατά τη διάρκεια της σημερινής αντίθεσης του Φεγγαριού με τον Άρη, μπορείτε να επικεντρωθείτε όλη σας την ενέργεια σε ένα εργασιακό προϊόν. Να σας επιτρέψει να ξεφύγετε σε ένα έργο που μπορεί να παρέχει ένα δυνατό αίσθημα ευημερίας και ευτυχίας. Μπορείτε να βρείτε τον σκοπό σας και να εκφράσετε το μοναδικό σας χαρακτήρα όσο περισσότερο επιτρέπετε στον εαυτό σας να εμπλακεί στη δουλειά σας.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Είστε εκδικητικός; Μπορείτε να νιώσετε λίγο προσβεβλημένοι αφού κάνετε τόσα πολλά για έναν άνθρωπο και δεν υπάρχει ευγνωμοσύνη. Προσπαθήστε να μην τσακωθείτε με κάποιον για κάτι που δεν μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε. Αφήστε στην άκρη το έγω και παλέψτε για την αλλαγή. Ακόμη και οι ερωτευμένοι ζεύγη περνούν δύσκολους καιρούς, και ίσως χρειαστεί να το κάνετε κι εσείς.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Χωρίστε για να επανασυνδεθείτε, Ιχθύες. Η σχέση σας ανθούν κάτω από την αγάπη σας. Έχετε ένα απίστευτο τρόπο να βλέπετε τα πράγματα σήμερα κατά τη διάρκεια της αντίθεσης του Φεγγαριού με τον Άρη. Μπορείτε να πάρετε το κακό και να βρείτε ένα νάγκετ του καλού σε κάθε κατάσταση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα