fbpx

PWR: Νικήτρια στο θρίλερ η Gloucester (video)

PWR: Νικήτρια στο θρίλερ η Gloucester (video)

Νικήτρια στο ντέρμπι του PWR η Gloucester με το try προς το τέλος της Mia Venner απέναντι στις Exeter Chiefs.

Κάτοχος του τίτλου στο PWR η Gloucester επικράτησε των Exeter Chiefs με 31-27 στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Το προβάδισμα άλλαξε χέρια τέσσερις φορές στο Sandy Park. Για τις Exeter Chiefs η πρώτη ήττα στην σεζόν. Καθοριστική στιγμή το try της Mia Venner στα 7 λεπτά πριν τη λήξη του ματς.

To 3 στα 3 στην σεζόν έκαναν οι Saracens συντρίβοντας με 60-17 τις Leicester Tigers στο Welford Road. Οι φιλοξενούμενες μπροστά με διαφορά 10 πόντων στο τέλος του ημιχρόνου. Συνολικά πέτυχαν 10 tries με τις Lotte Clapp και Sydney Gregson να έχουν από δύο.

Το απόλυτο των νικών και οι Bristol Bears με πρωταγωνίστρια την Lana Skeldon. Διεθνής με την εθνική ομάδα της Σκωτίας είχε τα δύο από τα συνολικά 7 tries της ομάδας της. Νίκη με 41-17 απέναντι στις Trailfinders Women.

Δεύτερη νίκη στην σεζόν για τις Loughborough Lightning και μάλιστα εκτός έδρας. Στο CorpAcq Stadium επικράτησαν με 24-12 των Sale Sharks. Από δύο tries για τις φιλοξενούμενες είχαν Cath O’Donnell και Carmela Morrall. Στο 0-17 ο δείκτης του σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ράγκμπι Λιγκ