fbpx

Champions Cup: Δραματική νίκη για τους Chiefs (video)

Champions Cup: Δραματική νίκη για τους Chiefs (video)

Οι Exeter Chiefs πήραν δύσκολη νίκη απέναντι στην Toulon στην πρεμιέρα της νέας σεζόν για το Champions Cup.

Δραματική η νίκη στο Σταντ Μαγιοράλ για τους Chiefs που επικράτησαν με 19-18 στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου. Η ομάδα από το Έξετερ άνοιξε το σκορ ωστόσο το τέλος του ημιχρόνου βρήκε μπροστά εκείνη από την Τουλόν με 18-5. Στο δεύτερο μέρος οι Chiefs πέτυχαν 14 αναπάντητους πόντους.

YouTube video

Μεγάλη ανατροπή για τη Bath που νίκησε με 37-14 την Ulster στο Rec. Οι Ιρλανδοί έκλεισαν το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ με 14-8 με τα tries των Μπίλι Μπερνς και Νέιθαν Ντόουκ. Η ομάδα του Γιόχαν Φαν Γκράαν έκανε την ανατροπή με τους Τομ Νταν και Μπεν Σπένσερ.

YouTube video

Την ήττα στη Νότια Αφρική από τους τοπικούς Bulls γνώρισαν οι Saracens. Ο αγγλικός σύλλογος έχασε με 27-16 με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο από την αρχή του ματς.

YouTube video

Τη βαρύτερη ήττα της σε διεθνές ματς εδώ και 17 χρόνια γνώρισε η Κάρντιφ. Ο ουαλικός σύλλογος έχασε με 52-7 από την Τουλούζ.

YouTube video

Χωρίς νικητή το ματς της Munster με τη Bayonne με το τελικό σκορ στο 17-17. Η γαλλική ομάδα άρχισε καλύτερα ωστόσο οι Ιρλανδοί είχαν την απάντηση.

YouTube video

 Με το drop goal του Κάλουμ Σίντι στο 85ο λεπτό οι Bristol Bears πήραν τη νίκη στο Ashton Gate με 36-34 απέναντι στη Λιόν.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ράγκμπι Λιγκ