fbpx

Asian Games: Τίτλος στην τελευταία τρύπα για την Γιουμπόλ

Asian Games: Τίτλος στην τελευταία τρύπα για την Γιουμπόλ

Η Αρπιτσάγια Γιουμπόλ από την Ταϊλάνδη πήρε το χρυσό μετάλλιο στο γκολφ των Ασιατικών Αγώνων στην τελευταία τρύπα.

 Η Αντίτι Ασόκ από την Ινδία μπήκε στην τελευταία ημέρα ως πρωτοπόρος με συνολική επίδοση 17 χτυπημάτων κάτω από το όριο ωστόσο η Γιουμπόλ κατάφερε να την προσπεράσει φτάνοντας στα 19 under par. Στην 3η θέση τερμάτισε η Γιου Χιούν-Τζο από τη Νότια Κορέα.

H επιτυχία ήταν διπλή για τη Γιουμπόλ καθώς λίγο αργότερα έδωσε στην Ταϊλάνδη τον τίτλο και στο ομαδικό γυναικών μαζί με τις Πατσαραγιουτάρ Κονγκραφάν και Έιλα Γκαλίτσι που συγκέντρωσαν 542 βαθμούς. Με διαφορά 6 χτυπημάτων ακολούθησε η Νότια Κορέα ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η οικοδέσποινα Κίνα.

Το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες πήρε ο Χο Τάιτσι από το Χονγκ Κονγκ που ολοκλήρωσε την παρουσία του με επίδοση 27 χτυπημάτων κάτω από το όριο και επικράτησε του Νοτιοκορεάτη Ιμ Σουνγκ-Τζάε ενώ το χάλκινο μετάλλιο σε απόσταση τριών χτυπημάτων από το νικητή πήρε ο Χουνγκ Τσίαν-Γιάο από την κινεζική Ταϊπέι.

Στο ομαδικό ανδρών ο τίτλος πήγε στη Νότια Κορέα με τον Ιμ Σουνγκ-Τζάε, δεύτερο στο ατομικό και δεύτερο στο Masters, να παίρνει το χρυσό μετάλλιο μαζί με τους Κιμ Σι-Βου, Τζανγκ Γιού-Μπιν και Τσο Βου-Γιανγκ. Στη 2η θέση η Ταϊλάνδη με το Χονγκ Κονγκ να παίρνει το χάλκινο μετάλλιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Διάφορα Αθλήματα